Close

Speaker

Bekeken producten

DrPhone Bluetooth TWS uidspreker- Draadloos - V4.2 - 10W HD-Stereo en Bass - Micro SD-kaart - Zwart

8720118007754

Nieuw

DrPhone Bluetooth-luidspreker- Draadloze Draagbare TWS-luidspreker- V4.2 - 10 W HD-Stereo en Bass - IP45 - Micro SD-kaart met Ingebouwde microfoon voor Handsfree bellen – Zwart

Meer details

€ 45,41

Meer informatie

Superieure stereo en bass geluid: 10 W nominaal vermogen en unieke Klasse-G-versterkers met 3D DSP-chip 
Indrukwekkend stereogeluid Met Klasse-G dubbele lading pompversterkers en DSP 3D stereo-chip slaagt de luidspreker met twee drivers erin om de audiostreaming te verbeteren om de beperking van de doosgrootte te doorbreken.

Lange afspeeltijd: ingebouwde 2200 mAh oplaadbare lithiumbatterij speelt tot 16 uur op 70% volume; herladen in slechts 3 uur met de meegeleverde Micro USB-kabel; kan afspelen tijdens het opladen.

Bluetooth 4.2: snel om verbinding te maken met uw smartphone, tablet, laptop, enz .; maakt automatisch opnieuw verbinding met het laatst gebruikte apparaat binnen een afstand van 3 meter; ingebouwde microfoon van hoge kwaliteit maakt handsfree bellen met de HD mogelijk.

Gebruiksvriendelijk: IP45 stofdicht en waterbestendig voor meer doeleinden, zoals feesten bij het zwembad; 3,5 mm AUX voor niet-Bluetooth-apparaten; ondersteunt ook tot 32 GB Micro-SD-kaart.

U kunt twee apparaten koppelen aan één telefoon voor echte draadloze stereo. De luidspreker biedt meer opties met een AUX-aansluiting en een micro-SD-kaartsleuf. Je kunt gewoon genieten van de muziek, of je nu onder de douche staat of tijdens outdoor-avonturen zoals klimmen of kamperen voor zijn IP45 stofdicht, waterbestendig en schokbestendig ontwerp.

Anti slip kenmerk.
Er zijn vier anti-slip siliconen zuignappen aan de onderkant om te voorkomen dat je gaat dansen als je van stevige beats geniet. Perfect voor gebruik in auto's.

Super draagbaar: glijdt gemakkelijk in uw tas; biedt een riem om aan een rugzak te hangen; neem gewoon deuntjes waar je ook bent; 6.0 × 2.6 × 2.5 in; 12 oz

Technische details

Luidsprekersysteem: dubbele kanalen + bas
Bluetooth-norm: 4.2
Batterij: ingebouwde 2200 mAh Li-ionbatterij
Ingang: 5V / 1A
Uitgangsvermogen: 2 × 5 W, THD = 3%
Frequentie: 50 Hz - 20 KHz
Grootte: 6.0 × 2.6 × 2.5 in
Gewicht: 12 oz

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

11 andere producten in dezelfde categorie

Close