DrrPhone DAAC4 192kHz DAC Digitaal naar Analoog Converter met Bluetooth V5.0 – USB - SPDIF naar stereo L/R en 3,5 mm

€ 34,95
Inclusief belasting
Features

DrrPhone DAAC4 192kHz DAC Digitaal naar Analoog Converter met Ingebouwde Bluetooth V5.0-ontvanger met antenne – USB Muziekspeler - Volume instelbaar - SPDIF TOSLINK naar stereo L/R en 3,5 mm jack - Zwart

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Multifunctionele 192 kHz DAC-converter:Ingebouwde krachtige DAC-chip, ondersteunt 192 K/24 bit sampling rate. Dit artikel lost het volgende probleem op die klanten hebben en dat is het aansluiten van verschillende audio-interfaces op analoge versterkers. De DAC-converter converteert USB of optische digitale audiosignalen tegelijkertijd naar analoge L / R RCA en 3,5 mm Jack-audio.

Volume-aanpassing:Professionele volumeknop, waarmee het super eenvoudig is om het uitgangsvolume van zowel RCA als AUX aan te passen, USB/Toslink-ingang te kiezen of te dempen en de stroom AAN/UIT te zetten.

Muziekspeler met USB Flash Drive: Het is ook een digitale muziekspeler met USB Flash Drive (FAT32) ingang die MP3, WAV, APE, FLAC en WMA lossless formaten ondersteunt. Voer ze uit naar je luidsprekers via optische 3,5 mm voor een betere geluidskwaliteit.

Bluetooth 5.0-ontvanger met antenne: De nieuwste Bluetooth-versie 5.0 verliesvrije transmissietechnologie en speciale Bluetooth-antenne voor stabiele signaaloverdracht. Ondersteunt Bluetooth-koppeling met mobiele apparaten voor audiotransport (zoals mobiele telefoons, tablets). Ondersteunt SBC,AAC-decoder en signaalafstand tot 15 meter met Bluetooth-antenne.

Let op: Dit is gebaseerd op een vrije ruimte. Als er bepaalde objecten zoals betonnen muren etc aanwezig is dan kan dit minder zijn in praktijk.

Brede toepassing:Het is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Compatibel met alle apparaten met optische/coaxiale uitgangsinterfaces, zoals tv, dvd, gameconsoles, stereo's met RCA L/R 3,5 mm hoofdtelefooningangsinterfaces, oortelefoonapparatuur.

 Belangrijke extra opmerkingen:
- Dit artikel is alleen Bluetooth-ontvanger, GEEN Bluetooth-zender
- Het heeft GEEN ondersteuning voor 5.1-kanaals zoals Dolby en DTS)
- Het is belangrijk dat de digitale audio-uitgang van je apparaat standaard wordt ingesteld op of kan worden ingesteld op PCM/LPCM-uitgang
- De STANDAARD is de USB stick modus tijdens het opstarten, als je  de USB stick niet plaatst, springt deze automatisch naar de Bluetooth-modus.
- Om te bluetooth USB ( de USB moet er wel in zitten) of optische wilt switchen moet je de ON/OFF knop 1 maal drukken. 3 SEC om het compleet te sluiten.

Kenmerken:
- Multifunctionele 192 kHz DAC-converter
- Volume-aanpassing
- Muziekspeler met USB Flash Drive
- Bluetooth 5.0-ontvanger met antenne
- Afstandsbediening

Specificaties:
- Ingangen: Bluetooth, Coaxiaal, Toslink & USB
- Ondersteuning: A2DP/AVRCP via optisch of RCA
- USB ondersteuning: MP3 / WAV/WMA/APE/FLAC
- Audioformaat optische/coaxiale ingang: PCM / LPCM
- Bemonsteringsfrequentie optische/coaxiale ingang: 32, 44,1, 48, 96 en 192 KHz
- Versterkend vermogen hoofdtelefoon: 125mW x2 @ 32Ω
- Afmetingen: 111.5x41.2x25mm
- Gewicht: 100g
- Kleur: Zwart

Inhoud verpakking:
1.Digitaal naar analoog audio-omzetter
2.USB-voedingskabel
3. IR-afstandsbediening
4.Gebruikershandleiding ( lees de handleiding altijd goed door)

 

8720118025499
4 Items
Nieuw