DrPhone Audio Splitter Adapter - 2 Lightning Poorten - Stereo Sound - Opladen + Audio - 2 in 1 - Voor iPhone en iPad - RoseGold

€ 8,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone Audio Splitter Adapter - 2 Lightning Poorten - Stereo Sound - Opladen + Audio Beluisteren - 2 in 1 Lightning splitter- Audio & Opladen - Voor iPhone en iPad

Aantal Voorradig

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

DrPhone Premium Splitter - Geen verlies aan geluidskwaliteit + Snel opladen!

2 in 1 FUNCTIE: Deze iPhone-splitter heeft 2 Lightning-poorten, poort is voor opladen en de andere poort is een audiopoort.

De laadpoort is alleen voor het opladen en de audiopoort kan worden gebruikt voor het luisteren naar audio en om mee te bellen via Earpods oordopjes.

COMPATIBELE APPARATEN: ondersteuning voor iPhone 12,11, X, XS,XR, XS MAX/ iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus en alle overige iPad en iPhone modellen met 8-pin aansluiting. Dit model is perfect compatibel met iOS 10 en hoger.

UNIEK 90° -ONTWERP: dankzij het unieke ontwerp kun je games spelen of films kijken zonder enige invloed. Soortgelijke splitters hebben een lange kabel, die door elkaar gaan wanneer ze worden samengevoegd met een stroomkabel en een koptelefoon. Maar onze iPhone-adapter splitter lost het probleem op. Het bespaart ruimte en is gemakkelijk te gebruiken.

MINI & PORTABLE: De dubbele bliksemadapter is erg klein, licht en compact. Je kunt het in je tas, portemonnee, aktetas of zak stoppen zodat je het rond kunt dragen. Luisteren en laden op hetzelfde moment zal geen probleem meer zijn!

SMART-CHIP EN HD-GELUID----- Door het design van de aluminiumlegeringen raakt het product minder snel beschadigd. Er is geen extra software nodig. Je hoeft de DrPhone splitter alleen maar aan te sluiten en te genieten van de geluidskwaliteit. Ondersteunt tot 48 KHz en 24-bit audio-output, houdt de geluidskwaliteit van Apple Lightning EarPods zonder compromis.

8720118740262
151 Items
Nieuw