DrPhone VirtuLink – PS VR Camera Adapter – USB 3.0 Connector – VR Game Accessoires – Camera Adapter – Zwart

€ 29,95
Inclusief belasting
Features
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Tags: no tags

Welkom bij DrPhone's nieuwste innovatie: de VirtuLink USB 3.0 Mini Camera Adapter voor PS VR! Ervaar het ultieme in VR-gaming met onze geavanceerde adapter, speciaal ontworpen voor gebruik met de PS5 VR.

Deze adapter biedt een scala aan voordelen voor jouw PS5 VR-ervaring:

1. Corrosie- en oxidatieweerstand: Onze adapter is gebouwd om lang mee te gaan, dankzij materialen van topkwaliteit die bestand zijn tegen corrosie en oxidatie. Geniet van een langdurige, betrouwbare verbinding.

2. Realistische somatosensorische ervaring: Duik dieper in je VR-wereld met onze adapter, die specifiek is ontworpen om de somatosensorische gameplay op de PS5 te verbeteren. Voel elke beweging en beleef games als nooit tevoren.

3. Eenvoudige installatie en gebruik: Sluit eenvoudigweg onze adapter aan op je PS5-host en begin direct met het spelen van VR-games voor de PS5. Met een intuïtief ontwerp en een handige LED-indicator is het gebruik een fluitje van een cent.

4. Ondersteuning voor PS4-camera: Niet alleen ontworpen voor de PS5, onze adapter ondersteunt ook de PS4-camera. Sluit de converter aan op je PS4-camera en geniet van VR-games op je PS5-host. Naadloze compatibiliteit voor een ononderbroken game-ervaring.

Kies voor de DrPhone VirtuLink USB 3.0 Mini Camera Adapter voor PS VR en ontdek een nieuwe dimensie van gaming. Transformeer je speelervaring en dompel jezelf onder in de wereld van virtual reality zoals nooit tevoren!

Gebruiksmethode:

§ Stap 1: Sluit de PlayStation-camera-adapter aan op een USB Type-A-poort aan de achterkant van je PS5.

§ Stap 2: Sluit de PlayStation-camera aan op de AUX-poort op de PlayStation-camera-adapter.

§ Stap 3: Sluit je PlayStation VR aan op je PS5-console om te genieten van ondersteunde PS VR-games.

Specificaties:

- Merk: DrPhone

- Model: VirtuLink

- Kleur: Zwart

- Aansluiting: USB 3.0

8720118723883
10 Items