Close

DVD/RW Spelers

Bekeken producten

DrPhone DW7 Draagbaar Externe CD DVD- RW Optische Drive - USB 3.0 & Type-C - Brander - Rewriter - Writer Reader – Bamboo

8720118103555

Nieuw

DrPhone DW7 Draagbaar Externe CD DVD- RW Optische Drive - USB 3.0 & Type-C - Brander - Rewriter - Writer Reader – Bamboo

Meer details

€ 37,15

Meer informatie

Hoge snelheid: Met een maximale schrijfsnelheid van: CD 24X DVD, en de leessnelheid is de maximale CD 24X DVD 8X. USB3.0 & type -C high-speed interface om je een snellere en efficiëntere gegevensoverdracht te bieden. Met stabiele prestaties en sterke fouttolerantie is het achterwaarts compatibel met USB2.0.

Brede compatibiliteit: Dit externe dvd-station is compatibel met Windows XP / Win7 / Win8 / Win10, Linux, Mac OS-systeem. Geschikt voor laptops/desktops/Macbook zonder interne schijf. Met deze cd/dvd-brander kan je dvd-films bekijken, software installeren, naar muziek luisteren, bestanden branden, films op cd/dvd branden, enz.

Uniek modieus design: De draagbare cd-/dvd-speler met dvd-vorm ziet er uniek en stijlvol uit en heeft een bamboo uiterlijk. Superslank en maximaliseert niet alleen de bureauruimte, maar past ook bij je wanneer je ze nodig hebt tijdens je zakenreizen.

Plug and Play: Met de meegeleverde kabels van het externe dvd-station, sluit je alleen de USB-interface van het dvd-station aan op de USB-interface van je computer en druk vervolgens op de uitwerpknop en plaats de schijf erin, geen ingewikkelde installatie.

Circuit optimalisatie ontwerp: energiebesparing en laag stroomverbruik, geen extra voeding, laag geluidsniveau, anti-interferentie en hoge duurzaamheid. Antislip rubberen pad, is stabieler en stiller.

De machine keurt SATA interface: Ondersteuning 1.5 Gbps SATA-I interface standaard, tot 3.0 Gbps SATA-III interface standaard. Er wordt Gebruikt gemaakt van INIC 3619 chip.

Ondersteuning meerdere disc formaten: DVD-ROM, DVD-R, dvd + r, dvd-r, dl, cda, cd-rom, cd-r, vcd, svcd, cd-rw.

Antivibratie & ruis: Zorgt voor een goede foutcorrectie en uitstekende ruisonderdrukking dankzij de anti-vibratie-technologie van 20dB.

Kenmerken:
-Ultra Dun
-Brede Compatibiliteit
-Plug And Play
-SATA Interface
-Uniek modieus design
-Ruisonderdrukking
-Laag Stroomverbuik

Specificaties:
-Model: DW7
-Type ingang: USB3.0 + Type-C 12.7mm DVD Brander Externe Optische Drive
-Materiaal: ABS plastic
-Cache capaciteit: 2MB
-Lezen disc formaat: CD DVD
-Leessnelheid: CD 24X DVD 8X
-Schrijven snelheid: CD 24X DVD
-Ondersteunde disc standaard: DVD-RW
-Installeerbare systeem:XP/WIN7/WIN8/WIN10 etc.
-Ondersteuning besturingssysteem:MACOSX WIN98SE / ME / 2000 / XP WIN7 of WN8 / WIN10
-Branden snelheid:CD-R24X, CD-RW 16X, DVD-R / + R8X, DVD-RW 6X, DVD + R8X, DVD-RDL / + RDL 6X, DVD-RAM 5X
-Lezen snelheid:CD-ROM 24X, CD-R / RW 24X, DVD-ROM 8X, DVD-R / RW 8X, DVD-RDL / + RDL 8X, DVD-R + R 8X, DVD-RAM 5X

Opmerkingen:  Sluit hem rechtstreeks aan op de USB- of Type C-poort van je computer. Als het wordt aangesloten op de USB-hub of verlengsnoeren, kan het de driver misschien niet herkennen of de cd / dvd niet lezen.

- Sluit het apparaat aan op een directe USB-poort op je computer( Achterkant) (Als je computer het externe apparaat niet herkent, controleer dan eerst de stroomtoevoer, de drive heeft een 3-5V (1,3-2A) output nodig vanaf de usb-poort van je computer) Desktop-pc moet worden aangesloten op de USB-interface aan de achterkant voor gebruik, omdat de USB-poort aan de voorkant van de pc is uitgeschoven en de voeding onvoldoende is.

Wees zeker dat je computer een media player heeft : Let op dat je dan enkel videobestanden met VLC mediaspeler kunt afspelen. VLC mediaspeler is gratis te installeren op (videolan.org)

- Let op dat je voor gebruik de regio aanpast via ''apparaatbeheer ->dvd driver->regio aanpassen

- Het nieuw uitgebrachte Windows-systeem heeft de interne dvd-mediaspelersoftware stopgezet, klanten die Windows 10 en hoger gebruiken, wordt geadviseerd om een ​​mediaspeler te installeren om dvd's en cd's af te spelen.

-Deze cd-brander is een normaal USB-dvd-station, geen blu-ray-dvd-station, dus het kan geen blu-ray-schijf afspelen

-Voor Mac OS wordt het dvd-stationpictogram weergegeven nadat het station de schijf heeft gelezen. Dus nadat je een schijf in de drive hebt geplaatst, wordt het dvd-pictogram niet onmiddellijk weergegeven.

 

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

9 andere producten in dezelfde categorie

Close