Close

Toetsenbord

Bekeken producten

DrPhone AULA1 Mechanisch USB Bedrade Gaming Toetsenbord met Magnetische Polssteun & Bedieningsknop - Bruine schakelaar

8720118163412

Nieuw

DrPhone AULA1 Mechanisch USB Bedrade Gaming Toetsenbord met Magnetische Polssteun - Volume-/verlichtingsknop + RGB-achtergrondverlichting - 108-toetsen (Bruine schakelaar)

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 57,81

Meer informatie

MULTIMEDIA & BACKLIGHT CONTROL KNOB: Druk drie seconden lang op de lichtmetalen knop , om te kunnen schakelen tussen multimedia- en verlichtingsmodi.

In MULTIMEDIA-modus: draai aan de knop om het mediavolume en de stille modus ( mute) aan te passen, schakel direct het laatste nummer/afspeelpauze/volgende nummer door met de M1/M2/M3-knoppen.

In BACKLIGHT-modus: draai aan de knop om 22 soorten achtergrondverlichtingseffecten en verlichtingshelderheid te schakelen. Drie aangepaste achtergrondverlichtingseffecten kunnen worden ingesteld met de M1/M2/M3-knoppen.

DUURZAAM METALEN PANEEL & MAGNETISCHE POLSREST: Het AULA1 mechanische gaming-toetsenbord is gemaakt van volledig metalen materiaal, met een matte afwerking, stevig genoeg om het vanaf nul te beschermen. Hiermee kunnen meerdere toetsen tegelijkertijd met hoge snelheid werken.

Ergonomische verwijderbare magnetische honingraatpolssteun, de natuurlijke hoek van 6 graden ontlast om ongemak of vermoeidheid van je pols te verlichten voor urenlang werken of gamen. Het is zeer comfortabel en duurzaam.

22 SOORTEN RGB RAINBOW BACKLIGHT: De 22 modi kleurrijke RGB Rainbow-achtergrondverlichting kan je in een geweldige gaming-sfeer brengen. Dit mechanische gaming-toetsenbord heeft 3 doe-het-zelf-achtergrondverlichtingsmodi en 19 fantastische achtergrondverlichtingsmodi, zoals streaming, racen, ademen enzovoort. De heldere lichteffecten bieden een meeslepende game-ervaring voor jou. De helderheid en verlichtingssnelheid van het toetsenbord kan worden gewijzigd. Je kunt de lichteffecten naar wens selecteren of uitschakelen.

FULL-KEYS ROLLOVER & ERGONOMISCH ONTWERP: Ontwerp met 108-toetsen rollover anti-ghosting technologie om gelijktijdig te werken tijdens intensief gamen. Met de Win lock-functie hoeft je je geen zorgen meer te maken over typfouten tijdens het gamen of typen. De klassieke tweekleurige keycaps met injectieophanging worden gebruikt om de lettertypen slijtvast te maken en niet gemakkelijk te vervagen, met een goede lichtdoorlatendheid en duidelijke lettertypen. Waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Ergonomische lay-out met hoge en lage getrapte knoppen, comfortabel typen.

BRUINE SCHAKELAAR & BREED GESCHIKT: Bruin is = Mechanische bruine schakelaar biedt een snellere en veerkrachtigere respons, helder klikgeluid, nauwkeurige tactiele feedback voor ultieme gameprestaties.

De AULA1 is een USB bekabeld versie, Plug and Play en je hoeft geen driver te installeren. Geschikt voor PS4, PS5, xbox, pc, MAC-tablets, laptops, desktopcomputer.

Compatibel met Mac OS, Windows 7/8/10/XP/VISTA. Zeer geschikt voor pc-gamers/typisten/kassiers/schrijver/programmeur/leraar/studenten.

Fn-toetsen:

-FN + F1 (Mijn Computer)
-FN + F2 (Zoeken)
-FN + F3 (Calculator)
-FN + F4 (CD speler)
-FN + F5 (vorige song)
-FN + F6 (Volgende nummer)
-FN + F7 (play/pause)
-FN + F8 (stop)
-FN + F9 (mute)
-FN + F10 (volume reductie)
-FN + F11 (volume up)
-FN + F12 (vergrendelen/ontgrendelen de volledige toetsenbord)
-FN + → (snelheid plus)
-FN + ← (snelheid reductie)

Kenmerken:
- Multimedia modus
- Backlight modus
- Control Knob ( Bedieningsknop)
- 108 toetsen
- 22 soorten RGB lichten
- Ergonomisch ontwerp
- Anti-Ghosting technologie
- Metalen Materiaal
- Magnetische honingraat polsteun

Specificaties:

-Transmissie methode: Bedrade USB
-Aantal toetsen: 108
-22 gemengde backlight kleuren
-Toets slag: 4.0mm
-Knop sterkte: 60 + 10g
-Toets Route: 2 +/- 0.6mm
-Toets leven: ongeveer 50 miljoen keer
-Nominale spanning/stroom: DC 5V/250mA
-Product grootte: 435(L)x123(W)x38.5(H) 0.5mm
-Hand rest grootte: 435(L)x68(W)x 14.5(H)+ 0.5mm
-Systeemvereisten: Vista/Windows 11 /7, 8,10/Mac

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close