Close

Toetsenbord

Bekeken producten

DrPhone UNK1 Numeriek Bedraad Toetsenbord -18 toetsen met 3 USB 2.0-poorten & Led licht – Zilver

8720118099131

Nieuw

DrPhone UNK1 Numeriek Bedraad Toetsenbord -18 toetsen met 3 USB 2.0-poorten & Led licht – Geschikt voor o.a laptop, Mac, PC – Zilver

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 24,75

Meer informatie

Plug & Play: Steek de USB van de toetsenbord in je USB poort en het artikel zal direct werken. Je hoeft geen stuurprogramma te installeren of te downloaden.

Met een ingebouwde overspanningsbeveiliging zijn je USB-apparaten beschermt. De UNK1 ondersteunt NumLock, Page up, Page Down,Delete, enz.,

Ergonomisch ontwerp: het ergonomische toetsenbord met getrapte toetsen past gemakkelijk in je handen en verlicht de vermoeidheid van je pols. Ideaal voor mensen die aan spreadsheets, boekhoudbestanden of financiële toepassingen werken.

Universele compatibiliteit: het bedrade numerieke toetsenblok is compatibel met elke computer met een USB-poort. compatibel met Windows XP en hoger, Mac OS X 10.6 of hoger, Linux Fedora FC8 of hoger.

Slank en compact: Door het slanke draagbare ontwerp is het USB-numerieke toetsenbord reisvriendelijk. Je bergt hem dus gemakkelijk op in je rugzak zonder veel ruimte in beslag te nemen.

USB 2.0 poorten: De UNK1 heeft als extra kenmerk 3 USB poorten ingebouwd. Met deze USB poorten kun je apparaten aansluiten zoals USB sticks, muizen , printers etc. Een super handig kenmerk waarbij je extra USB poorten creëert.

Gebruiksaanwijzing:
De bediening van dit product is uiterst eenvoudig! Nadat het product op de computer is aangesloten, kan het toetsenbord op twee manieren worden gebruikt, de status wordt geschakeld door de Num LK-knop en de status wordt aangegeven door het LED-lampje.

1: Druk op de Num LK-toets, het LED-lampje is uit (rood), het product werkt dan in het gebied met de bedieningstoetsen en het toetsenbord kan worden gebruikt voor de functionele bediening zoals page up, page down ect

2: Wanneer de Num LK-toets wordt ingedrukt, gaat de LED branden (blauw) en werkt het product op het numerieke toetsenbord. Je kunt cijfers invoeren via het toetsenbord om de functionele bewerkingen van het numerieke toetsenbord te voltooien.

Kenmerken:
- 18 toetsen
- Led licht
- 3x USB 2.0 poorten
- Plug en play

Specificaties:
- Kleur: Zilver
- 3 USB 2.0 poorten
- Afmetingen: 155x95x20mm

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close