DrPhone APL2 - HD Smartphone Microscoop - 200X met CPL & LED-licht - Digitale microscoop camera - Universele clip lens - Zwart

€ 49,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone APL2 mini zakmicroscoop 200X met CPL & LED-licht -Digitale microscoop camera - Universele clip - HD-optische lens - Zwart

Aantal Niet op voorraad

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

De APL2 is een handige, praktische lens voor studenten, verzamelaars, ingenieurs, testers en iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van de microscopische wereld. De draagbare professionele wetenschap digitale microscoop is het leuke cadeau voor kinderen, volwassenen, vrienden, families. Geniet van de wereld die we niet met het blote oog kunnen waarnemen.

Draagbare zakmicroscoop: met slechts één smartphone kun je overal de microwereld verkennen.Het wordt op grote schaal gebruikt voor laboratoriumwerk, huid / haar / industriële / biologische inspectie, beoordeling van sieraden en postzegels (collecties), gezondheidsdiagnose, kunstonderzoek, buitenverkenning enz.

Eenvoudig te gebruiken met LED licht: De APL2 is eenvoudig te gebruiken en heeft geen app nodig: pas de microscoopclip aan op de camera van je telefoon, houd de microscooplens uitgelijnd met de hoofdcamera van je telefoon. Houd drie seconden lang ingedrukt om de LED in te schakelen en klaar om te fotograferen. Je hoeft geen app te downloaden om het te gebruiken, het product bevat de universele clip, eenvoudig te installeren en is makkelijk afneembaar. Het heeft 2 niveaus van helderheid aanpassingen en kan doormiddel van de aan en uit knop aangepast worden.

200x vergrotingsmicroscoop: dit superlichte (slechts 17,5 g) accessoire verandert je smartphone in een professionele microscoop. De microscoop moet samenwerken met de vergrotingsfunctie van de mobiele telefoon om een ​​200-voudige vergroting te bereiken. Met HD-optische lens kun je verbluffende vergrote foto's en video's met hoge resolutie maken door onze microscoop eenvoudig aan de native camera van je smartphone te bevestigen. De beste brandpuntsafstand is 6,5-7,0 mm

Sterke compatibiliteit: de langste afstand van de verstelbare schuif is 39,5 mm, de korste afstand is 26mm. De breedte van de cliphouder is de langste afstand 12mm en de korste 4mm. Het is geschikt voor 95% van alle smartphones, zoals de iPhone, Samsung, Google, Huawei, Xiaomi enzovoort.

Voldoen aan je biologische nieuwsgierigheid: Ondersteuning mobiele telefoons met 2X/5X/10X camera zoom.

Batterijduur: De APL2 kan ongeveer 1 tot 2 uur meegaan met een volledig batterij en kan binnen een uur volledig opgeladen worden. Let op dat de lader niet meer dan 5V /1A moet zijn. Gebruik dus geen snellader of iets anders wat de vermogen overschrijdt. Dit kan leiden tot batterij verlies en of defect gaan. Gebruik altijd een USB poort van een computer,tv of adapter van 1A.

Kenmerken:
- 200x met CPL
-
Draagbare zakmicroscoop
- Verstelbare schuif
- Led lich
- Ingebouwde lithiumbatterij

Specificaties:
-
Input: 5V/1A
-Coating: Multilayer
- Diameter objectoppervlak : 11.7mm
- Product afmetingen ( inclusief clip): 68x35x28MM
- Focus afstand: +0.3mm vanaf het buitenoppervlak van het product
-Vergroting: tot 200X
-Lens Constructie: 4 elementen in 4 groepen
-Brandpuntsafstand: 40.6mm
-Helderheid: 6 stuks LED kralen met 2 niveaus
-Kleur temperatuur: 6000 ~ 6500k
-Helderheid: 85-150Lm
-Opladen Interface: Micro USB
-Batterij Capaciteit: 120mAh
-Oplaadtijd: 1 uur
-Gewicht: 17,5 g

Opmerkingen:
Hoe schakel je Macro in op de iPhone 13 Pro-camera?

-Met iOS 15.2 op iPhone 13 Pro/Pro Max, open de Instellingen-app.
- Veeg omlaag en kies Camera
- Veeg naar beneden, tik op de schakelaar naast Macrobesturing en zet deze uit.

-Als er een zwart scherm verschijnt na het installeren van de mobiele telefoon, kun je op de juiste manier op het scherm inzoomen. Verschillende configuraties van modellen van mobiele telefoons hebben verschillende afbeeldingen.

 

8720118100233
Nieuw