Close

Verrekijker

Bekeken producten

DrPhone Mega Zoom Verrekijker 10-180X100mm - Telescoop Nacht / Dag HD-versie – Bak4 – Verstelbare zoom - Zwart

8720118012741

Nieuw

DrPhone Mega Zoom Verrekijker 10-180X100mm - Telescoop Nacht / Dag HD-versie – Bak4 – Verstelbare zoom - Zwart

Meer details

€ 57,81

Meer informatie

Kenmerken:

- De verrekijker heeft een comfortabel gevoel tijdens het gebruiken van het product. Het is zeer gemakkelijk te gebruiken en het is gebruiksvriendelijk. Het heeft daarnaast vele functies waarmee u kunt genieten van het kijken via een verrekijker. --Cilinderontwerp, prachtige vorm, licht en mode

- Het heeft een super lichte penetratiegraad, waarmee u ’s nachts ook duidelijk zicht heeft.

- Het is geschikt voor buiten kamperen, vooruitzien, vogels kijken, grootschalige concerten, voetbalwedstrijd, paardenraces , natuur en vele andere leuke activiteiten.

- Uniek ingebouwd optisch groothoekontwerp om de veldhoek groter te maken, en uw gezichtsveld te verbreden en scherper maken zodat u een veel duidelijker beeld bij heeft.

- FMC Broadband Coating: De objectieflens maakt gebruik van FMC optische coatingprisma om de lichttransmissie te vergroten, waardoor het beeld duidelijker en een hoger contrast krijgt.

Nachtvisie uitleg: 
In een uiterst dim omgeving zal de natuurlijke licht verbeterd zijn door de lens waardoor het beter zichtbaar wordt voor het blote oog. Dit betreft dus géén digitale nachtvisie waardoor je in een donkere omgeving zonder licht toch nog zicht hebt.

Hoe u uw verrekijker gebruikt:

A.IDP AD aanpassing

Stel de interpupillaire afstand in door de verrekijker vast te pakken en te buigen totdat u één gezichtsveld kunt zien. De instelling van uw ogen wordt aangegeven op de IPD-schaal (let op de schaalinstelling voor later gebruik)

B.Focussen

1.Sluit uw rechteroog en bekijk een object met uw linkeroog, stel de verrekijker scherp door het middelste focuswiel te draaien totdat het beeld scherp en duidelijk is.

2.Open je rechteroog en sluit je linkeroog, draai het rechter oculair totdat het waargenomen object scherp en duidelijk is (let op de instelling van de dioptrischaal voor later gebruik)

3.Beiden zijden van de verrekijker zijn nu scherpgesteld. Wat u nu doet  is alleen de middelste scherpstelknop te gebruiken om scherp te stellen op andere voorwerpen.

C.Rubberen oogschelpen ( Folded Eye Cup)

Vouw deze naar achteren als u een bril gebruikt. Dit vereenvoudigt het kijken en vergroot uw blikveld.

Hoe zorgt u voor uw verrekijker:

A. Houd de lenskappen (die bij uw verrekijker worden geleverd, behalve het compacte type) op de lenzen wanneer de verrekijker niet in gebruik is.

B.Gebruik bij het afvegen van de lenzen de lensdoek die bij de verrekijker wordt geleverd, of een zachte, pluisvrije doek

C.Om eventueel achtergebleven vuil of vlekken te verwijderen, voegt u een of twee druppels isopropylalcohol aan de doek toe.

D. Bewaar uw verrekijker in een vochtvrije ruimte

 

Notitie:

1.Kijkend naar de zon kan permanent oogletsel veroorzaken.Kijk niet in de zon met deze verrekijker of zelfs niet met het blote oog.

2. Probeer nooit om uw verrekijker intern schoon te maken of uit elkaar te halen.

3.Lichtfunctie zal plaatsvinden in het doel nabij het licht voor beeldvorming

 

Specificatie:

Productnaam: Verrekijker telescoop

Statiefaansluiting: Ja ( deze is niet inbegrepen) De optie is er wel om een statief erop te plaatsen

Model: 10-180x100

Grootte: Ca. 180x80x180mm / 7.1 "x3.1" x7.1 "

Afstand van uittredepupil: 10,5 mm

Optisch systeem: Porro

Uitgang pupildiameter: 5 mm

Gezichtsveld: 78M / 1000M

Vergroting: 10X-60X-90X-150X180X

Pakket bevat:

1 x verrekijker telescoop

1 x lensreinigingsdoek

1 x verrekijker instructie

1 x nekriem

1 x telescoopzak

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

18 andere producten in dezelfde categorie

Close