DrPhone V2 Verrekijker 10-120x80 - Telescoop Lange afstand – Bak4 – Verstelbare zoom - Scope Monoculair - Zwart

€ 59,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone V2 Verrekijker 10-120x80mm - Telescoop Nacht / Dag– Bak4 – Verstelbare zoom - Scope Monoculair -Zwart

Aantal Niet op voorraad

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Professionele verrekijker: 10x-120x80 HD Verrekijker met hoge vergroting - 10x de bovenstaande vermogensvergroting.De Verrekijker zoomvergroting zorgt voor lichttransmissie, levert beelden met een hoge helderheid en hoog contrast bij weinig licht en lange afstanden, met beelden met een hoger contrast, waardoor kleurfouten en vervorming worden verminderd. Deze zoomverrekijker geeft je een nieuwe kijkervaring.

Groot gezichtsveld, gemakkelijk om de vergroting aan te passen: De vingertopzoomregelknop die gemakkelijk toegankelijk is voor de rechterhand maakt het gemakkelijker en sneller om de vergroting te wijzigen. Het geeft je een breder beeld. Dit is handig voor snel bewegende onderwerpen en zorgt voor comfortabel en nauwkeurig kijken. Long-eye embossing is ideaal voor brildragers.

Kwaliteitsoptiek HD - 50 mm FMC volledig meerlagige gecoate groene filmobjectieflenzen en 17 mm blauwe filmoculair, groot BAK-4 dakkantprismasysteem, zorgt voor een uitstekende lichttransmissie en helderheid, geen vervorming, voor een helder zicht.

Compact en draagbaar: wanneer je een verrekijker voor vogels wilt kijken, voor reizen, dieren in het wild, voetbalwedstrijden, cruises of andere buitenactiviteiten, kun je alles van dichtbij zien met de V2 verrekijker.

Gemakkelijk aan te passen: Deze compacte verrekijker past de helderheid aan en kan comfortabel worden bekeken met of zonder bril. Het past ook de brandpuntsafstand van de binoculaire buis en het verschil in de ogen van de gebruiker aan. Het is dus erg handig als je lang naar objecten kijkt.

Gestroomlijnd en duurzaam raamwerk - Solide en strak afgedicht raamwerk, vergezeld van IP44 waterdicht, het is bestand tegen regen of mistige weersomstandigheden. schokabsorberende en antislip rubberen hoes voor maximale bescherming.

Brilvriendelijk - Verstelbare oculairs voor optimaal zicht met of zonder bril door de oculairs te draaien.

Lichtgewicht en opvouwbaar met een draagbare tas, oculair en lensbeschermkappen, schoonmaakdoekje en verrekijker-nekband in de verpakking, erg handig en gemakkelijk mee te nemen.

Nachtvisie uitleg:
In een uiterst dim omgeving zal de natuurlijke licht verbeterd zijn door de lens waardoor het beter zichtbaar wordt voor het blote oog. Dit betreft dus géén digitale nachtvisie waardoor je in een donkere omgeving zonder licht toch nog zicht hebt.

Hoe je de verrekijker gebruikt:

A.IDP AD aanpassing

Stel de interpupillaire afstand in door de verrekijker vast te pakken en te buigen totdat u één gezichtsveld kunt zien. De instelling van uw ogen wordt aangegeven op de IPD-schaal (let op de schaalinstelling voor later gebruik)

B.Focussen

1.Sluit uw rechteroog en bekijk een object met uw linkeroog, stel de verrekijker scherp door het middelste focuswiel te draaien totdat het beeld scherp en duidelijk is.

2.Open je rechteroog en sluit je linkeroog, draai het rechter oculair totdat het waargenomen object scherp en duidelijk is (let op de instelling van de dioptrischaal voor later gebruik)

3.Beiden zijden van de verrekijker zijn nu scherpgesteld. Wat u nu doet is alleen de middelste scherpstelknop te gebruiken om scherp te stellen op andere voorwerpen.

C.Rubberen oogschelpen ( Folded Eye Cup)

Vouw deze naar achteren als u een bril gebruikt. Dit vereenvoudigt het kijken en vergroot uw blikveld.

Hoe zorg je voor je verrekijker:

A. Houd de lenskappen (die bij uw verrekijker worden geleverd, behalve het compacte type) op de lenzen wanneer de verrekijker niet in gebruik is.

B.Gebruik bij het afvegen van de lenzen de lensdoek die bij de verrekijker wordt geleverd, of een zachte, pluisvrije doek

C.Om eventueel achtergebleven vuil of vlekken te verwijderen, voegt u een of twee druppels isopropylalcohol aan de doek toe.

D. Bewaar uw verrekijker in een vochtvrije ruimte

Notitie:

1.Kijkend naar de zon kan permanent oogletsel veroorzaken.Kijk niet in de zon met deze verrekijker of zelfs niet met het blote oog.

2. Probeer nooit om uw verrekijker intern schoon te maken of uit elkaar te halen.

3.Lichtfunctie zal plaatsvinden in het doel nabij het licht voor beeldvorming

Specificaties:

Model: 10-120x80

Vergroting: 10-120x

Horizon: 60m/1000m

Prism systeem: dak prisma

Scherpstellen systeem: centrale focus

Waterdicht cijfer: waterdicht

Maat: 198mmX185mm

Oculair size: 17mm

Gewicht: 832g

Pakket bevat:

1 x verrekijker telescoop

1 x lensreinigingsdoek

1 x verrekijker instructie

1 x nekriem

1 x telescoopzak

 

8720118943465
Nieuw