Close

Accessoires

Bekeken producten

DrPhone RSW - Stuurwiel - Racestuur - Geschikt voor Playstation 5 - Controller - Geschikt voor kinderen en volwassenen

8720118053782

Nieuw

DrPhone RSW - Stuurwiel - Racestuur - Geschikt voor Playstation 5  - Controller - Geschikt voor kinderen en volwassenen

Meer details

€ 16,49

Meer informatie

Het PS5 stuur is speciaal ontworpen voor de PlayStation racegame en past perfect bij de PlayStation 5 PS5 controller. Klein formaat en geschikt voor beginners voor kinderen en volwassenen. Het sturende racestuur is speciaal ontworpen om het comfort en de controle te verbeteren en tegelijkertijd realisme en plezier toe te voegen aan elk racespel. Het PS5-racestuur heeft een micro-matte coating, die comfortabel in de hand ligt.

De DualSense-controller zelf heeft een sterke tactiele feedback en adaptieve triggers. Ze kunnen alle gevoelens van acceleratie, vertraging, draaien en remmen beter simuleren waardoor het gevoel dat je een stuur vastpakt realistischer is.

De installatie van het PlayStation 5-stuurwiel is heel eenvoudig, plaats de controller in het stuur en bedek de beschermhoes, je kunt hem gebruiken zonder te wachten. De afneembare beschermhoes kan je controller beter beschermen en ervoor zorgen dat deze er tijdens het spel niet af valt.

Het stuur van de PS5-racegame is gemaakt van ABS-plastic, is van lichtgewicht en niet-irriterend is. Een veilig PlayStation-wiel dat ook door kinderen kan worden gebruikt.

Specificatie:

Naam: RSW

De kleur zwart

Materiaal: ABS

Afmeting: 18 * 17 * 5 CM

Gewicht: 125 gram

Compatibel met: Sony PlayStation 5 PS5 Controller

Pakket:

1x stuur voor PS5

1x beschermhoes

Opmerking:

De PS5-controller die op de foto wordt getoond, is NIET inbegrepen in het pakket.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close