Close

Oplaadstations

Bekeken producten

DrPhone NSD3 HDMI Switch TV Dock - 1080P - Oplaadstation – Geschikt voor Nintendo Switch - Zwart

8720118099940

Nieuw

DrPhone NSD3 HDMI Switch TV Dock - 1080P - Oplaadstation – Geschikt voor Nintendo Switch met Type C-stroomingang & USB 3.0-poort - Zwart

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 33,02

Meer informatie

Draagbaar en stevig: Het laadstation is erg compact en is een accessoire dat makkelijk in een zakformaat past. Dit zorgt ervoor dat je dit artikel gemakkelijk mee kan nemen op reis en om met vrienden rond te hangen.

Easy Display Switch: Door op de knop op het dock te drukken, kun je eenvoudig de weergave wisselen tussen de console en de tv/monitor. De LED-indicator wordt groen in de weergavemodus naar je TV/monitor en gaat uit in de weergavemodus als je deze weer terug verwisseld.

De NSD3 heeft slechts zeer laag energieverbruik nodig en ondersteunt UBS en Type-C interface. Als je wilt spelen en opladen, heb je een stroomadapter nodig, de originele switch-oplader wordt aanbevolen.

1080P-streaming: De Switch naar HDMI-adapter ondersteunt 720P- en 1080P-streaming voor Nintendo Switch-games volledig. Er is geen latentie tijdens de gamesessie.

De NSD3 oplaadstation is ook ontworpen met 2 koelgaten om minder contact met de Switch-console te hebben om je console beter te beschermen. Dit ontwerp voorkomt ook krassen op Switch-consoles.

Opmerking 1: De NSD3 laadt je console wel op tijdens het spelen. Alleen dan moet je wel de juiste kabels en adapters ervoor gebruiken. De juiste specificaties kun je hieronder zien of in de handleiding of achter op het product zelf.

Opmerking 2: Het enige waar je voorzichtig mee moet zijn, is het plaatsen van de Switch erop, wat een beetje zorg vereist bij de plaatsing, want in tegenstelling tot het officiële dock, "schuift" je het er niet in. Zorg er wel voor dat je het goed uitlijnt en oefen niet te veel druk uit

Let op: Er wordt geen kabel of adapter meegeleverd.

Specificatie:

USB3.0 interface output: 5V 500mA

Type-C interface output: 15V 1.2A PD protocol

Type-C vermogen: 15V 2.6A PD protocol

Maat: 75x70x17mm

Materiaal: ABS

Kleur: zwart

Let op: Gebruik de juiste adapter om de dock te gebruiken. Zie specificaties of handleiding. Je kunt ook altijd achter van het product kijken wat de specificaties zijn van het product en hierop je adapter/kabels aan te sluiten. We adviseren je om de orginele adapter van de Switch te gebruiken of een adapter te gebruiken die overeenkomt met de specificaties. De adapter moet minstens 15V/2.6A zijn. Als je wilt dat je Switch tegelijkertijd wordt opgeladen met spelen, moet je een 15V 2.6A AC-stroomadapter aanschaffen

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

27 andere producten in dezelfde categorie

Close