Close

Kabel & Lader

Bekeken producten

DrPhone iCON Series - Qualcomm 3.0 - Magnetische USB-C oplaadkabel + Datakabel Type-C Sterkste Magneet - Eclipse Zwart

Nieuw

Nieuw op de markt! De DrPhone iCON Series. Gebruik de magnetische functie om stofdeeltjes en vuil weg te houden van je oplaadpoort terwijl je met een simpele klik gemakkelijk weer je smartphone kunt opladen. Geschikt voor smartphones, tablets, headphones en andere USB-C compatibele apparaten.

Meer details

€ 9,05

Datasheet

Type KabelMagnetisch

Meer informatie

Magnetische functie

Zoeken naar je oplaadpoort in de avonden of ongemakkelijke posities is vanaf nu verleden tijd. De magneten in onze kabels kunnen met gemak het gewicht van je smartphone dragen.

Qualcomm 3.0 Support

Gebruik de DrPhone iCON Series en laadt je nieuwe smartphone extreem snel op. De DrPhone iCON kabel biedt ondersteuning voor snel laden met Qualcomm 3.0 technologie. Indien je een adapter beschikt die je smartphone of tablet snel kan opladen heb je nu de perfecte kabel gevonden.

Datakabel + Snellaadkabel

Je kunt met onze kabel zowel snel opladen als data versturen. Zo kun je dus direct bestanden overzetten op de computer of laptop en vice versa! In de kabel zitten ruim 162 individuele koperen draden die ervoor zorgen dat je apparaat binnen een mum van tijd is opgeladen.

Internationaal Gecertificeerde kabel

De DrPhone iCON series beschikt over alle nodige certificaten zoals de CE, FCC en RoHS cerificaat. Zo kun je dus met een gerust hart je apparaten opladen.  

Heavy Duty kabel

De iCON series kabel is gemaakt uit nylon materiaal om knikjes in de kabel tegen te gaan. Wij zijn van mening dat een kabel niet na een aantal maanden stuk moet gaan. Om deze reden hebben wij gebruikt gemaakt van nylon materiaal en hebben wij ook nog eens onze magneten en het uiteinde van onze kabels versterkt om knikjes te voorkomen.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close