Close

Oplaadstations

Bekeken producten

DrPhone NSD3 - TV Docking Station - Geschik voor de N-Switch/N-Switch OLED – Oplaadstation HDMI – USB Poorten + USB-C

8720118036983

Nieuw

DrPhone NSD3 - TV Docking Station - Geschikt voor N-Switch/N-Switch OLED – Oplaadstation HDMI – Oplader USB Poorten + USB-C - Reizen - Zwart

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 33,02

Meer informatie

Docking Station Geschikt voor Nintendo Switch/Switch OLED: Swicth-dock compatibel met Nintendo Switch en Nintendo Switch OLED-model.

OPMERKING: niet geschikt met Switch Lite

Let op! Deze set heeft geen voeding en geen HDMI kabel. We adviseren de originele voeding van Nintendo Switch te gebruiken.

NSD3
: De NSD3 dock heeft een compacte design waardoor het erg gemakkelijk is om de dock mee te nemen. De Nintendo switch blijft daarnaast ook optimaal functioneren door de slimme hitte afvoer systeem.

One-touch Conversion Switch TV Dock:Je kunt de schakelaar tegelijkertijd opladen terwijl je met het tv-scherm speelt. Schakel binnen enkele seconden tussen consoleweergave en tv-weergave door gewoon op de knop op het dock te drukken. Er zit een LED in de knop om aan te geven wanneer deze zich in de tv-weergavemodus bevindt

(Opmerking: LED-lichtweergave, blauw licht is tv-modus, brandt niet voor switch game console-modus, ondersteunt 4K HD-weergave).

Veilig en Bescherming: Ventilatiegaten op de dock om oververhitting te voorkomen. Ingebouwde slimme chip, met kortsluitbeveiliging, overstroombeveiliging, herstelbeveiliging.

USB 3.0: Er is een USB 3.0-poort om verbinding te maken met een USB-controller of controller-adapter. Daarnaast zijn er nog 2 extra USB 2.0 poorten.

Dock standaard: De switch past stevig en veilig in het dock. Rubberen noppen aan de onderkant van de standaard voorkomen dat deze bij een ongeluk wegglijdt of omvalt.

Kenmerken:
- Kan worden gebruikt als TV modus als tafelmodus
- Mini gemodificeerde versie. Geschikt  met de Nintendo Switch/OLED.
- Lichtgewicht en mini ontwerp.
- Anti-Slip
- Hitte afvoersysteem om de switch optimaal te houden

Specificaties:

-Output 15V 2.6A (We adviseren de originele voeding van Nintendo Switch te gebruiken)
-USB 2.0: 2 poorten
-USB 3.0: 1 poort
-HDMI: 1 poort ( ondersteuning 1080P 30FPS)
-USB-C: 1 poorxt (female + male)
-Afmetingen: 95x78x50nn
-Gewicht: 85g

Let op: het pakket bevat geen kabel of oplader.

Opmerkingen:
- Om je Switch tegelijkertijd in tv- of tafelmodus op te laden en af ​​te spelen, heb je een 15V/2,6A power brick nodig. De originele Switch-wandoplader is in dit geval compatibel.
-Voor het opladen van alleen de console kan een normale telefoonoplader met een ingangsvermogen van 5V/2A worden gebruikt, maar opladen tijdens het spelen wordt niet ondersteund!
-Ons product heeft ook één USB 3.0- en twee USB 2.0-poorten, waardoor het compatibel is met GameCube-adapters.
-Het LED-indicatielampje gaat branden wanneer de video-uitvoer naar de tv-modus wordt geschakeld en gaat uit wanneer de video weer naar de consolemodus wordt geschakeld.
- Alleen Nintendo Switch is compatibel voor productstabiliteit en andere apparaten worden niet ondersteund.

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

27 andere producten in dezelfde categorie

Close