Close

Smartwatch

DrPhone DUALX6 - 2-In-1 Smart Watch / TWS Earbuds,Oordoppen + Horloge - Fitness Tracker, Bluetooth 5.0 Headphones - Zwart

8720118276334

Nieuw

€ 66,07

Meer informatie

[2-In-1 Smart Horloge + TWS Oordopjes]
Maak kennis met de DrPhone DUALX6 smartwatch met draadloze oordoppen combinatie. Dit product is ontworpen om van 2 apparaten, 1 apparaat te maken. Dit houdt in dat de oordoppen rechtstreeks in de smartwatch gaan. Dit is handig tijdens het sporten of reizen. Zo raak je nooit meer je oordoppen kwijt. Wanneer je gebeld wordt, kun je direct communiceren door de oordoppen.


[Werkt als je Fitness Tracker]
De smart armband houdt al je activiteiten gedurende de hele dag bij en vertelt je daarnaast ook over de gelopen stappen, afstand, calorieën en slaap. Deze informatie kun je allemaal terugvinden in de meegeleverde applicatie op je smartphone. Daarnaast kan je ook nog eens je hartslag en bloeddruk monitoren.


[Multifunctionele Smart Band]

De meegeleverde simpele handleiding zorgt voor extra gemak. Je download simpelweg de applicatie ‘’Lookfit’’ op je smartphone en verbindt deze met je smartwatch. Hierna kun je extra functies instellen zoals;

- Alarm wekker

- Berichten notificaties

- Herinneringen om water te drinken of op te staan

- Afstandsbediening om selfies te maken via de camera van je smartphone

- Audio controle op je smartphone via je smartwatch

[Magnetische USB Opladen]
De ingebouwde 25mAh batterij in de meegeleverde in-ear oordoppen worden automatisch opgeladen in de horloge. Je kunt ze beide simpelweg in de magnetische laadruimte van de smartwatch instoppen wanneer je klaar bent. Zo kun je altijd gebruik maken van premium oordoppen.


[0.96-inch Kleurenscherm]
De DrPhone DUALX6 komt met een 0.96-inch kleurenscherm met dynamische UI display waardoor elke icoon van het scherm duidelijk en levendig eruit ziet. Je kunt de achtergronden van de horloge en tijd wijzigen. Druk enkele seconden op de touchscreen knop en je kunt direct wijzigen van achtergrond.

Specificaties:

Merk: DrPhone
Model: DUALX6
Type: Slimme horloge & TWS Draadloze Oordopjes
Chip: NRF52832 QFAA
Hart Sensor: HRS3300
G-sensor: SC7A20
RAM + ROM: 64KB + 512KB
Scherm: 0.96 inch TFT
Bluetooth Versie: headset 5.0, armband 4.2
Armband Batterij Capaciteit: 220mAh
Headset Batterij Capaciteit: 25mAh
Resolutie: 160 x 80
Bedieningsmodus: Aanraakscherm
Standby-tijd: meer dan 5-7 dagen
Accu smartwatch bij normaal gebruik: 3-5 dagen
Enkele afspeelduur van headset: 4-5 uur
Oplaadtijd: 2 uur
Interface: Magnetisch opladen
APP: Lookfit
Ondersteunt: Android 8.1 en hoger, iOS 8.0 en hoger
Item Gewicht: 47g/1.65oz
Toepasselijk systeem: voor iOS en voor Android
Geschikte polsmaat: 150mm-220mm

Functies: oproep, inkomende oproep/informatie/voor social media-herinnering, inkomende oproepweigering, afstandsbediening audio, achtergrondwisseling, intelligente stem, stappentelling, hartslag, bloeddruk, bloedzuurstof, vermoeidheid, calorieën, slaapbewaking, wekker.

Taal:
Horloge taal: Engels
App Taal: Nederlands of Engels

Maatdetails:

6,5 cm x 3 cm x 1,53 cm/2,56 "x 1,18" x 0,6 "

Inbegrepen in pakket:
1 x DrPhone DUALX6 Smart Armband
1 x DUALX6 Oordopjes (links + rechts)
1 x magnetische Usb-oplaadkabel
1 x Handleiding

Let op! Deze horloge kun je niet gebruiken tijdens het douchen of onder water. De IP67 certificatie houdt in dat je het in kan dragen tijdens het wassen van je handen of wanneer het buiten regent. Let op dat de je de horloge alleen oplaadt met een 5V 1A lader (USB poort van bijvoorbeeld een laptop of TV).

Disclaimer: Een medisch apparaat is gekeurd voor medische doeleinden met talloze keurmerken om puur voor medische doeleinden te gebruiken. Vrijwel alle activity trackers en smartwatches die deze functies aanbieden zijn er om een indicatie te geven van de hartslag en overige functies. Deze functies kunnen door externe factoren zoals vocht, of het verkeerd dragen verschillen tonen. Een activity tracker of smartwatch mag absoluut niet als een medisch apparaat beschouwt worden. Wij van DrPhone raden dit ten strengste af en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen door deze apparaten alsnog als een medisch apparaat te beschouwen en te gebruiken.

Let op: De hartslagmeter werkt het best wanneer je stil blijft voor 30 seconden en je hand voor je uitsteekt.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close