DrPhone L50 Optima Pro - Metalen Smartwatch Vrouwen Romeinse Cijfers - Hartslag / Stappen / Sporthorloge - Siliconen Zilver

€ 69,95
Inclusief belasting
Features
Aantal Niet op voorraad

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Ontworpen voor haar

De L50 Optima Pro is speciaal ontworpen voor vrouwen die graag een smartwatch willen dragen als sieraad én de horloge als verlengstuk willen gebruiken van een smartphone. De L50 Optima Pro heeft een kleurrijke scherm waardoor je zelfs onder de felle zon nog duidelijk alles blijft zien. Controleer je stappen, afstand, calorieën die verbrandt zijn, hartslag en je slaap door middel van een simpele toets. Je kunt alle informatie zowel in de bijbehorende applicatie zien als in de smartwatch.

Easy Connect

Koppel de L50 Optima Pro binnen enkele minuten met je smartphone. Download de bijbehorende applicatie via de winkel en verbindt via de applicatie. Synchroniseer alle notificaties direct met je smartphone. Je kunt zelfs zien wanneer je gebeld wordt en notificaties teruglezen van applicaties zoals e-mail, Whatsapp, Facebook, Twitter en meer. Je kunt ook telefoontjes weigeren en sms’jes teruglezen.

Aluminium behuizing:

De L50 Optima Pro is vervaardigd uit een blok aluminium en met een CNC machine tot in perfectie uitgesneden. De horloge is 43.5mm breed en heeft een 1.2 inch scherm met ingegraveerde romeinse cijfers. De minimale bandomtrek is 43.5mm en de maximale bandomtrek is 70mm

Kenmerken:

 • Systeem: voor zowel Android als iPhone
 • Functies: Stappenteller, Fitness Tracker, Slaap Tracker, herinneringen (e-mail / SMS), alarm wekker, kalender, 7 dagen standby, multi-sport modus, menstruatie monitoren, 24 uur hartslag tracker/ECG hartfilmpje, bloeddrukmeter & bloedzuurstof meten, herinneringen instellen, als afstandsbediening foto maken via smartphone, audio afspelen via smartphone met horloge, telefoon terugvinden en kiezen uit verschillende achtergronden. 

Talen smartwatch: Engels, Russisch, Spaans, Pools, Portugees, Italiaans, Frans, Duits, Koreaans, Japans
App taal: Nederlands

Specificaties:

 • RAM: 128MB
 • Waterdicht: IP68 Waterdicht
 • Meerdere Wijzerplaten: Ja
 • Batterijcapaciteit: 180-220 mAh
 • Scherm vorm: Rond
 • Resolutie: 240x240 Touchscherm
 • Behuizing materiaal: Aluminium
 • Schermgrootte: 1.2 inch
 • Band materiaal: Silicoon
 • Band Afneembaar: Ja (20mm)

Disclaimer: Een medisch apparaat is gekeurd voor medische doeleinden met talloze keurmerken om puur voor medische doeleinden te gebruiken. Vrijwel alle activity trackers en smartwatches die deze functies aanbieden zijn er om een indicatie te geven van de hartslag en overige functies. Deze functies kunnen door externe factoren zoals vocht, of het verkeerd dragen verschillen tonen. Een activity tracker of smartwatch mag absoluut niet als een medisch apparaat beschouwt worden. Wij van DrPhone raden dit ten strengste af en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen door deze apparaten alsnog als een medisch apparaat te beschouwen en te gebruiken.

Let op! Deze horloge mag niet gebruikt worden onder de douche, bad of in vergelijkbare situaties. Het product kan enkel gebruikt worden onder de regen, tijdens het wassen van de handen en in koud water wanneer je gaat zwemmen (zwembad zonder chemicalien).

Let op: De hartslagmeter werkt het best wanneer je stil blijft voor 30 seconden en je hand voor je uitsteekt.

8720118274880
Nieuw