DrPhone AmphiX1 – 1:20 Bestuurbare Stunt Auto – Waterdichte Amfibische Auto – RC Auto – 2,4 GHZ Bestuurbare Auto – Blauw/Wit

€ 37,95
Inclusief belasting
Features
Aantal Niet op voorraad

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Amfibische en verbluffende stunts: Deze amfibische RC-stuntauto kan acties uitvoeren die je niet kunt bedenken. Amfibisch houdt in dat deze RC-auto zowel op het water als op het land goed kan functioneren. Doe een klap, ga naar links, ga naar rechts en draai 360°. Niet alleen op het land, maar ook in het water kan dit voertuig vlot rijden.

2,4 GHz draadloze technologie: De zender van deze RC-auto werkt op een frequentie van 2,4 GHz en kan meerdere auto tegelijk aansturen. De afstandsbediening heeft een bereik van 50 meter. Deze krachtige machine kan je snelheid van 12 kilometer per uur halen in een korte tijd.

Duurzaam materiaal en waterdicht ontwerp: Het lichaam van het toestel is gemaakt van duurzaam ABS-materiaal dat weerstand biedt tegen vallen, krassen, schokken en toxiciteit. Dit unieke, luchtdichte ontwerp is getest en biedt een uitstekende waterbestendigheid.

Langere batterijduur en plezier: Deze afstand bestuurbare auto wordt aangedreven door DRIE 3,7V/500 mAh oplaadbare batterijen en de Gsm-oplader. Het duurt ongeveer 40 minuten om de batterij helemaal op te laden (20 minuten per batterij)

Geschikt voor elke omstandigheid: De DrPhone AmphiX1 is geschikt voor elke terrein. Denk hierbij aan bergen, woestijn, graslanden, water en rotsen. Dit is een echt meester in bergen beklimmen dankzij zijn handige design waardoor hij met een helling van 45° omhoog kan klimmen.

Beide kanten: De DrPhone AmphiX1 beschikt over een handig design waardoor hij op beide kanten van de auto kan rijden. Hierdoor hoef je nooit zorgen te maken over een kantel van de auto. Ook beschikt de auto over een vierwiel aandrijving voor als de kant van de auto veranderd.

Kenmerken:

- 2,4 GHz draadloze technologie

- Amfibisch

- Verbluffende stunts

- Duurzaam materiaal

- Waterdicht

- Lange batterijduur

- Geschikt voor elke omstandigheid

- Kan rijden met beide kanten

- Vierwielaandrijving

- Kan 45° omhoog rijden

- Bereik van 50m

- 12 km/h

Specificaties:

- Merk: DrPhone

- Model: AmphiX1

- Kleur: Blauw/wit

- Materiaal: ABS

- Schaal: 1:20

- Speelduur: 40 minuten (20 min per batterij)

- Autobatterij: 2x 3.7V 500mAh batterij

- Besturingsafstand: 60-80m

- Maximale snelheid: 12km/h

- Afstandsbedieningstechnologie: 2,4 GHz

- Gewicht: 380g

- Minimale leeftijd: 6 jaar

Pakket Inbegrepen:

- DrPhone AmphiX1

- Afstandsbediening

- Oplaad kabel

- Batterij

- Schroevendraaier

8720118942222
Nieuw