Close

Houders

Bekeken producten

DrPhone TK1 – Telefoon Klem – Clip - Telefoon Houder – Geschikt voor Android / iOS voor Playstation 5-controller

8720118468920

Nieuw

DrPhone TK1 – Telefoon Klem –  Clip - Telefoon Houder –  Geschikt voor Android / iOS voor Playstation 5-controller

Meer details

€ 12,36

Meer informatie

Professionele houder voor mobiele telefoons: PS5-controller voor gamehouders voor je mobiele telefoon. Oplossing voor echte game-ervaring.

Verstelbare hoek: : Je kunt de houder van de mobiele telefoon eenvoudig in de meest comfortabele positie instellen voor een perfecte game-kijkervaring.

Draagbaar opvouwbaar ontwerp: opvouwbaar ontwerp van de controllerclip, klein formaat, licht van gewicht, gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. De klem kan gestretchtx 9cm en min 7cm.

Flexibel en stevig: de PS5-houder voor mobiele telefoons is flexibel genoeg om gemakkelijk in de PS5-controller te klikken, maar hij is sterk genoeg om een ​​solide montageplatform voor de mobiele telefoon te bieden.

Universele compatibiliteit: de gamepad-telefoonhouder past op de meeste mobiele telefoons (let op: controller en mobiele telefoon zijn niet inbegrepen.

Ondersteuning: Remoteplay-ondersteuning IOS 13.0 en hoger, Android 9.0 en hoger of PlayStation. Zoals iphone 5/5S/6/6S/7//7plus/8/8plus/X/11/11 pro max Samsung 21 , Note 20 etc/  Xperia /HTC /LG /Huawei /Google pixel en meer Android-telefoons.

De Klemhouder kan gebruikt worden op bijna alle smartphone. Je kunt deze namelijk gebruiken met je bluetooth. Als je een bluetooth signaal heb op je smartphone dan kun je deze gebruiken samen met je controller. Je kunt het volgende doen zodat je playstation controller gekoppeld is met je smartphone.

houdt je PS-knop en de deelknop tegelijkertijd ingedrukt. Nadat deze ingedrukt is wacht je totdat het licht van de PS5 aan de achter kant knippert. Zodra deze knippert ga je naar je Bluetooth instellingen en kijk je in je lijst en maak je verbinding met je controller. De naam van deze bluetooth is in het algemeen ‘’ wireless controller ‘’ zodra het gekoppeld is kun je gebruik maken van je controller en spellen spelen die via de controller gespeeld kan worden ( deze dien je zelf in te stellen door middel van de control confrugratie ( niet elke spel kan worden gespeeld met de controller)

Kenmerken

-Het kan aangesloten worden met Android Phone en een PS5 controller, dit zorgt voor een meer interestanten game ervaring.

-Het telescopische klemontwerp is maximaal compatibel met 16.5cm mobiele telefoons.

-de hoekaanpassingsfunctie, die de hoek tot 180 graden aanpast kan door de speler worden aangepast naar de meest comfortabele hoek om het spel gemakkelijk te spelen.

-voor gemakkelijk gebruik kun je de klem en de controllerscheiding als mobiele telefoonstandaard gebruiken.

Let op

·       -Niet wijzigen of demonteren

·       -Maak het niet schoon met organische stof.

·       -Plaats geen zware voorwerpen op het product.

·       -Plaat het product niet in warm water, vocht of direct zonlicht.

·       -Verstikkingsgevaar – kleine onderdelen niet voor kinderen jonger dan 3jaar.

Specificaties:

·       Merk: DrPhone

·       Kleur: Wit

·       Geschikt voor: PS5 en IOS/Android

·       Gewicht: 60gram

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

11 andere producten in dezelfde categorie

Close