Close

Oplaadstations

Bekeken producten

DrPhone MCS2 Multifunctionele Oplader - Oplaadstation - Opbergstandaard – Geschikt voor Nintendo Switch Console / Controllers

8720118099636

Nieuw

DrPhone MCS2 Multifunctionele Oplader - Oplaadstation - Opbergstandaard – Geschikt voor Nintendo Switch Console / Controllers / Joy-Cons - Zwart

Meer details

€ 28,88

Meer informatie

MCS2 :Het MCS2 oplaadstation kan de Nintendo Switch, 2 Pro Controllers en 4 Joy-Cons tegelijkertijd opladen. Perfect om de Switch en alle extra accessoires volledig opgeladen, georganiseerd en gebruiksklaar te houden. Sluit de meegeleverde USB C-kabel aan op het Switch-dock voor stroom. Gebruik tegelijkertijd een tweede stroombron voor nog sneller opladen. Het oplaadstation heeft ook een overstroom- en overspanningsbeveiliging om veilig gebruik te garanderen.

Kom gebruik maken van het MCS2-oplaadstation geschikt voor Nintendo Switch, je kunt altijd de controllers bij de hand hebben als je een feestje hebt, en laat jou en je familie en vrienden mooie herinneringen achterlaten!

(Opmerking: het oplaadstation laadt alleen de Nintendo Switch op en wordt niet op tv weergegeven. Het originele Switch-dock moet worden gebruikt voor tv-weergave.)

Geschikt voor: Deze multifunctionele oplader is geschikt voor je Switch.

Materiaal: Het is gemaakt van ABSg materiaal en heeft een stevig gebouwd ontwerp

Houder: De oplader is naast opladen ook geschikt om je Nintendo Dock als houder te gebruiken. Je kunt je base op de houder aan de achterkant van de standaard zetten zodat je alles bij elkaar heb. Dit

Opladen: Hiermee kun je tegelijkertijd de Nintendo Switch-console, 2 Nintendo Switch Pro-controllers en 4 Nintendo Switch Joy-Cons aansluiten en opladen.

Indicatoren: De MCS2 heeft ook oplaadindicatoren die de oplaadstatus voor controllers en consoles weer geeft.

Anti-slip: Aan de onderkant van de MCS2 zitten er 4 anti-slip knopjes. Die zorgt ervoor dat de oplaadstation niet wegglijd of wegschijft.

Kenmerken:
- Gemaakt van stevig materiaal.
- Het heeft een zakelijke uitstraling
- Het houdt de Nintendo Switch-consolehouder vast en beveiligt het goed.
- Hiermee kun je tegelijkertijd de Nintendo Switch-console, 2 Nintendo Switch Pro-controllers en 4 Nintendo Switch Joy-Cons aansluiten.
-Speciaal ontworpen voor de Switch-console.
-Laadt de consoles op hoge snelheid op.
-Laadt de linker en rechter Joy-cons op.
-Laadt 2 stuks Switch Pro-controllers op..
-Oplaadindicatoren om de oplaadstatus voor controllers en consoles weer te geven

Opmerking:
- Je moet je case van de switch of de controllers verwijderen om op te laden.
- Je hebt een AC-adapter (niet meegeleverd en niet inbegrepen) nodig om zowel de Nintendo Switch-consolebevestiging als de rest van het oplaadstation van stroom te voorzien, dat een andere poort heeft om die extra adapter op aan te sluiten..
- Er is geen HDMI-poort om verbinding te maken met het dockingsysteem, dus je kunt niet spelen tijdens het opladen. 
-De Nintendo Switch-oplader kan dit dock niet inschakelen.

Specificaties:
-Model: 6 in 1
-Type poorten: DC/USB Type C
-Werktemperatuur: -2060 ()
-Materiaal: ABS
-Grootte van de productverpakking: 95 * 90 * 75 mm
-Productgewicht 150g

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

27 andere producten in dezelfde categorie

Close