Close

Houders

Bekeken producten

DrPhone Multifunctionele Verticale Standhouder – Geschikt voor PS5 - Koptelefoon / Oplaadstation/ Koelventilator & Game Opslag

8720118058497

Nieuw

DrPhone DPS2 Multifunctionele Verticale Stand – Geschikt voor PS5 - koptelefoon houder / Controller Oplaadstation - Koelventilator & Game Opslag

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 49,55

Meer informatie

DPS2 PS5 multifunctionele verticale standaccessoires all-in-One standaard voor PlayStation 5, die meerdere functies kan realiseren. Je hebt een console koelventilator , er zijn 15 kaartsleuven aan de zijkant van de beugel om 15 stuks game discs op te slaan , daarnaast is er 2 oplaaddocks voor PS5-controllers. Het opbergrek kan oortelefoons plaatsen en met 2 LED-indicatoren + 2 USB A-uitgangspoorten + 1 Type C uitgangspoort.

Koelventilatorfunctie:De standaard heeft twee PS5-consolekoelventilator, de maximale snelheid van de ventilator is 4000 snelheid, zo kan hij de console afkoelen en de levensduur van de PS5-console verlengen. Let op de ventilator maakt wel geluid, als dit je stoort dan raden we dit niet aan om het aan te schaffen.

Er zijn twee LED-schakelknoppen op de PS5-standaard. De koelventilatorknop kan het in- en uitschakelen van de koelventilator regelen, maar de andere schakelknop kan de in- en uitschakelen van de PS5-standaard niet bedienen (Nadat de stroom in- en uitgeschakeld is, kan de PS5-standaard in- en uitschakelen, zonder de schakelknop aan te raken).

PS5-controller dock : Er zijn twee PS5-controller oplaad stations, met 4 verwijderbare USB-C adapters, verwijderbare USB-C adapters worden in de PS5-controller gestoken om ervoor te zorgen dat de controller niet wordt bekrast tijdens het opladen op het dockingstation. Voor snel opladen moet je een 5V-voedingsadapter gebruiken met een stroom van meer dan 2A; de twee PS5-controllers volledig opladen in 2-4 uur. 

Opslagfunctie: De PS5-standaard kan 15 spelschijven opslaan, zodat je spelschijven netjes zijn gerangschikt en gemakkelijk te vinden zijn, en de verticale standaard kan 1 headset bevatten om alle apparatuur en accessoires netjes te houden; de console zit stevig in de sleuf, die stabiel en veilig is, bespaart ruimte en neemt afscheid van rommel.

Extra oplaadpoort: De 3 extra USB-hub poorten (1 type C-uitgangspoort, na het sluiten van de console kun je de USB C poort gebruiken om verbinding te maken met andere stroombronnen. Daarnaast zijn er 2 USB A-uitgangspoorten, die je kan gebruikt voor het opladen en overbrengen van gegevens voor andere apparaten.

Belangrijke opmerking:

Aanbevolen om 5V/1.5-2A voedingsadapter te gebruiken om voldoende stroom te bieden. NIET Inbegrepen: de console, controllers, games, media afstandsbediening, USB powerline.

De luchtuitgang van de console is zowel aan de onderkant als aan de bovenkant van de console. De koelventilator is ontworpen om de bodem warmte af te voeren. Nadat je de ps5-console hebt uitgeschakeld, kan de type-c poort op de standaard worden aangesloten op een huishoudelijke wandadapter, die stabieler en sneller opladen kan bieden.

Specificaties:

Afmetingen van het artikel (l x b x h): 36,9 × 23 × 4 cm

Maximale ventilatorsnelheid: 4000 PRM.

Maximaal luchtvolume: 12,6 CFM.

Oplaadtijd: 2,5-3 uur voor dubbele ps5-controller.

Materiaal: ABS en Metaal ( onderkant)

Schakelaar:LED Aanraakknop
Input: 5.28V / 2.8A
Output: 5V /2.8A
Gewicht: 1195g

Geschikt voor: Playstation 5  / Playstation 5 Deluxe Edition

Installatie:
- Haal de USB C magnetische adapters uit de oplaadstation
- Zet 2 magneet adapters in je controller en zodra je deze aan de dock zet begint het automatisch op te laden ( dit zie je door de rode licht die brandt en als het klaar is wordt het blauw)

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

12 andere producten in dezelfde categorie

Close