Close

Xiaomi

Bekeken producten

DrPhone AS1 Oplader – USB Oplaadkabel – Dock – Geschikt voor Xiaomi Huami Amazfit 2/2S Stratos A1609 – 1M – Zwart

8720118056769

Nieuw

DrPhone AS1 Oplader – USB Oplaadkabel – Dock – Geschikt voor Xiaomi Huami Amazfit 2/2S Stratos A1609 – 1M – Zwart  

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 11,53

Meer informatie

Oplader speciaal ontworpen voor de Xiaomi Huami Amazfit 2/2S Stratos A1609, perfecte pasvorm.

Kabellengte is 1 M (100 cm);

Gemaakt van duurzaam Plastic-materiaal, gaat lang mee en voorkomt krassen door de open en dicht constructie van de oplader die je open en dicht maakt na het aansluiten van je smartwatch. Dit voorkomt ook wrijving.

Ingebouwde spanningsregelaar voorkomt dat je amazfit stratus multisport Smartwatch wordt beschadigd door overstroom bij aansluiting op USB-stroombronnenadapters onder 1a);

Inclusief stroombeveiligingscircuit, eenvoudige installatie met correct gemonteerde pinnen zorgt voor een stabiele  laadsnelheid. Te gebruiken voor de Xiaomi Huami Amazfit 2/2S A1609 Stratos -oplader!

LET OP: Als je hem op de adapter aansluit, mag de stroom niet hoger zijn dan 1A en mag de spanning niet hoger zijn dan 5V. Als het boven de 2A is dan zal de kabel na een tijdje niet meer werken. Gebruik dus altijd een USB poort van een Laptop, PC, TV of Adapter van 1A. Dit zijn stabiele poorten.

Specificaties:

1.Kleur: zwart
2.Materiaal: Plastic
3.Opladen Output: 5V / 300mA
4.Lengte: ongeveer 1 m

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

21 andere producten in dezelfde categorie

Close