Close

Hub / Adapter

Bekeken producten

DrPhone DM CH9 Metalen Aluminium 4 poorten USB3.0 Hub - 5Gbps - 300 MB/s / Splitter / Verdeler – Zwart

8720118057346

Nieuw

DrPhone DM CH9 Metalen Aluminium 4 poorten USB3.0 Hub - 5Gbps - 300 MB/s / Splitter / Verdeler – Zwart

Meer details

€ 14,83

Meer informatie

Met de CH9 4 poorten USB hub heb je een verleng hub waarbij je 4 extra poorten heb die je kunt gebruiken voor verschillende activiteiten. Veel computers hebben niet veel USB poorten ingebouwd waardoor het lastig wordt om meerdere apparaten aan te sluiten, met deze hub creeer je extra poorten waardoor er meer ruimte komt voor meerdere activiteiten. Je kan hierbij denken aan USB Sticks, Muizen, Toetsenborden, Harde schijven, Opladen van Smartphones etc. De 4 poorten kunnen tegelijkertijd worden gebruikt.

Met hoge prestaties, hoge transmissiesnelheid & sterke compatibiliteit is deze hub geschikt voor mobiele telefoons en computeruitbreidingen. Het kan worden gebruikt voor de Windows, MAC OS, Linux & Smartphones.

Het heeft een 4-poorts USB3.0 met hoge snelheid, 5 Gbps, kopieersnelheid van bestanden tot 300 MB / s.

Daarnaast heeft deze hub ook extra micro usb poort. Deze zorgt ervoor dat de hub voldoende stroom kan leveren aan meerdere stroomvretende apparaten zoals externe harde schijven, smartphones en tablets. Deze wordt gebruikt voor een stabiele stroombron te krijgen. Als de 4 poorten bijvoorbeeld teveel kracht gebruiken zonder een extra stroomvoer dan kan het zo zijn dat de artikel niet meer werkt.

Als extra toevoeging aan de hub is de material waarmee het is gemaakt. Het is gemaakt van aluminium en de metalen behuizing hiervan is super stevig en zakelijk.

Specificaties:

1. Merk: DrPhone DM

2. Model: CH9

3. Artikel: 4 poorten USB3.0 Hub;

4. Interface: USB3.0 * 4;

5. Kleur: Grijs

6. materiaal: Aluminium + ABS;

7. Gewicht: 40g

8. Maat: 100*33*22mm

9. Kabellengte: 1.2m

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close