DrPhone EliteVision RT2 - Smartwatch - 1,32 inch TFT Scherm - 360x360 resolutie - Bluetooth 5.0 - 12 dagen Batterijduur

€ 79,95
Inclusief belasting
Features
Aantal Niet op voorraad

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Ontdek de Toekomst van Wearable Technologie! 

Wij introduceren: De Smartwatch van de Toekomst - jouw gepersonaliseerde, multifunctionele metgezel voor een gezondere en actievere levensstijl!

Kenmerken die het verschil maken:

1. Slimme Functionaliteiten: Dit slimme horloge brengt de kracht van de toekomst naar je pols. Met geavanceerde technologieën ben je altijd verbonden en up-to-date.

2. Persoonlijke Horloge: Laat je stijl spreken! Personaliseer je horloge met verschillende wijzerplaten, zodat het perfect bij jou past - of je nu in de boardroom staat of op het sportveld.

3. 12 Sport Modus: Van hardlopen tot aan vrij sporten, dit horloge is ontworpen om je te ondersteunen bij elke sportieve uitdaging. Met 12 speciale modi krijg je de perfecte metgezel voor al je trainingen.

4. Bloed Zuurstof Monitor & Hartslag Monitor: Monitor je gezondheid op elk moment. Krijg nauwkeurige metingen van je hartslag en zuurstofgehalte, zodat je je prestaties kunt maximaliseren en je gezondheid kunt optimaliseren.

5. Slaap Monitor: Rust is net zo belangrijk als inspanning. Met de slaapmonitor krijg je inzicht in je slaappatroon en ontvang je waardevolle tips om beter te slapen.

6. IP68 Waterdicht: Geen uitdaging is te groot! Of je nu zweet tijdens een intensieve training of gebruik het tijdens een regenbui, dit horloge is gebouwd om water en stof te weerstaan.

Klaar om je leven naar een hoger niveau te tillen? Met deze Smartwatch ben jij klaar voor de toekomst. Bestel nu en ervaar de revolutie van draagbare technologie! 

Functies: Kalender, hartslag tracker, vochtmeting, permanente kalender, Passometer, wekker, Rekenmachine, Notificaties, GPS-navigatie via app, Slaap Tracker, berichten herinneringen, Fitness Tracker, wereld tijd, snelheidsmeting, Bloedzuurstofmeter.

Specificaties:
Product naam: RT2
Afmeting: 45.7x45.7x12.1(mm)
Band breedte: 22mm
Horloge gewicht: 55g (met band)
Dsiplay:1.32 "tft-scherm
Resolutie: 360x360
Bluetooth-verbinding: BluetoothV5.0
Sensoren: hartslag sensor, motion sensor, bloed zuurstof sensor
Batterij capaciteit: 330mah (20 dagen bij standby. 12 dagen bij normaal gebruik. Intensief gebruik 3-7 dagen). 
Systeemvereisten: Android6.0 en boven; IOS 11.0 en hoger 
App naam: Haylou FUN (app store of play store)

Inbegrepen:
1 x DrPhone RT2 Smart Horloge
1 x Oplaadkabel
1 x handleiding

Opmerkingen:

1. Draagbare apparaten kunnen menselijke activiteiten met behulp van elektronische sensoren in de gaten houden. Deze apparaten zijn bedoeld voor gebruik door particulieren. Een bepaalde afwijking is normaal. De gezondheidstest van het horloge is slechts een referentie en kan niet worden vergeleken met medische apparaten. Het horloge meet de hartslag/bloeddruk en andere testresultaten op het oppervlak van een object. Dit is een normaal verschijnsel en geen product defect. DrPhone kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verkeerd gebruik.
2. Dit product is een elektronisch product. Dit product is niet geschikt voor in bad of verwarmde zwembad met chemicalien. Zorg ervoor dat je het niet blootstelt aan hoge temperaturen. Laat het niet weken in water.
3. Download APP eerst, en bind dan het horloge. Gebruik niet de mobiele telefoon Bluetooth om het horloge direct te koppelen aan de mobiele telefoon.
4. Opladen met een 5V 1A stopcontactlader of USB van een TV of laptop om accu duur te verlengen en schade te voorkomen

8720118024706
Nieuw