Close

Kabel & Lader

Bekeken producten

DrPhone Magnetische 360 Micro USB 3A USB-kabel - Snel opladen + Dataoverdracht met LED indicator

8720118009161

Nieuw

DrPhone  Magnetische 360 Micro USB 3A USB-kabel - Snel opladen + Dataoverdracht met LED indicator

Meer details

Waarschuwing: Laatste artikelen op voorraad

€ 8,22

Datasheet

Type KabelMagnetisch

Meer informatie

* Met LED-indicator: Magneet oplaadkabel met intelligent LED-indicatielampje, het is gemakkelijk om uw kabel te vinden en 's nachts op te laden en de laadstatus van de kabel weer te geven.

* Beveiligingschip: beveiligingschip ontworpen voor opladen, slimme bescherming mobiele telefoon, stabiel snel opladen doet de machine geen kwaad .

* MICRO USB magnetische nylon gevlochten laadkabel heeft een lagere weerstandswaarde en is sneller dan de meeste andere micro USB-kabels.

* Sterk magnetisch: het is niet gemakkelijk om eraf te vallen tijdens het opladen of gebruiken. Het plaatsen van de USB-connector vermindert de fysieke stress veroorzaakt door herhaaldelijk plaatsen en verwijderen, waardoor stofschade in de laadpoort wordt voorkomen.

Fantastisch DrPhone micro usb ontwerp De Android-magneetkop kunt u makkelijk in uw poort doen en vervolgens de kabel er tegen aan doen. Dit zorgt voor een automatische sluiting waardoor uw smartphone komt op te laden. 

All round opladen, gloednieuwe ervaring. De laadkabelkop is 360 ° rotatie blind magnetische adsorptie, wat betekent dat elke richting van toepassing is. Uw opladen wordt handiger en ontspannen met het verstelbare ontwerp van de kop in plaats van het ontwerp met de vaste kop. De 1M lengte is ook geschikt voor uw reiskosten en gebruikelijke overdracht.

Materiaal: aluminiumlegering + nylon + koper

Lengte: 100 cm

Momenteel: 3A

Producteigenschappen: Snel opladen + Dataoverdracht

Toepasselijke interface:  Micro USB

Kleur: zwart

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close