DrPhone Y2 Ultrasone Kaarsvormige Stille Luchtbevochtiger - 60 min. timer Led Lamp - Roze

€ 27,95
Inclusief belasting
Features
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Deze romantische kaarsverspreider zal niets dan vreugde in uw huis brengen, met een dure uitstraling die de perfecte ontspannen sfeer creeert. De Led Lamp gaat uit na 1 uur. (60 min. Timer)

Stil en veilig: toegepaste ultrasone technologie, biedt u een superstille omgeving die uw slaap of werk niet hindert. De standaardtijd is 4 uur uitschakelen om te voorkomen dat het water het product beschadigt. U kunt ervoor kiezen om er een geurvloeistof in te doen, maar het werkt ook met water Het verspreid een geur naar wens, welke niet inbegrepen zijn.

Containervolume van 280 ml: sproeisnelheid van 35 ml / u met standaard automatische uitschakeling van 4 uur. Perfect voor gebruik in de slaapkamer, kantoor, auto, hotel of zelfs op vluchten.
Lichtgewicht en draagbaar: draagbaar creatief kaarsontwerp met warm wit nachtlampje om u een romantische en vredige sfeer te creëren, het is een levendig en elegant huismeubilair, zowel praktisch als mooi, u kunt het handig meenemen tijdens het reizen.

Opladen via USB: USB-kabel is verbonden met een standaard rond gat van 3,5 mm, dat kan worden gevoed door mobiele stroom, adapter of computer USB-interface.

Gemakkelijk te gebruiken: aanraakschakelaar met één knop maakt de bediening zeer eenvoudig. Bespaar 280 ml water in een fles, sluit hem aan op een pc, powerbank, etc. met een usb-kabel en klik de bevochtiger op stroom. Houd de knop 3 seconden ingedrukt om het nachtlampje in / uit te schakelen.

Zoekt u bij de diffuser een lekkere geur?
Gebruik alleen essentiële oliën van DrPhone Door enkele druppels olie aan het water toe te voegen, zal het je ruimte vullen met een heerlijke geur. diffusors voor etherische oliën kunnen helpen bij stress, angst, ontspanning, slaap, hoofdpijn, verstopte sinussen, allergieën en meer. De Olie zit er niet inbegrepen! Deze verkopen we ook los. Zie link:
1. 16 Flessen: https://www.bol.com/nl/p/drphone-essentiele-olie-set-extractie-van-planten-natuurlijk-16-flessen-gespecialiseerd-voor-luchtbevochtiger-geur-lamp-diffuser-etc/9300000011599141/

2.6 Flessen: https://www.bol.com/nl/p/drphone-essentiele-olie-set-extractie-van-planten-natuurlijk-6-flessen-gespecialiseerd-voor-luchtbevochtiger-geur-lamp-diffuser-etc/9300000011443630/

3.8 Flessen: https://www.bol.com/nl/p/drphone-essentiele-olie-set-extractie-van-planten-natuurlijk-8-flessen-gespecialiseerd-voor-luchtbevochtiger-geur-lamp-diffuser-etc/9300000011607853/

Informatie:
Product: USB Luchtbevochtiger Kaars Romantische Licht
Materiaal: ABS + PP
Water tank: 280ML
Maat: 80*80*139mm
Kleur: Roze
Vermogen: 1.5-2W
Voltage: DC5V

Kenmerken:
1.Romantische Kleur Licht
2.Luchtbevochtiger met 4 uur timer. Led lamp met 1 uur timer.
3, Kleine formaat grote capaciteit 280ML laatste werk 5-8 uur
4, levendig en elegant huismeubilair
5, Zware mist met ultra-vrij ontwerp

Manieren om aan te sluiten:
Telefoon oplader
2.Power bank
3.Laptop/Computer usb-poort

Pakket inclusief:
luchtbevochtiger * 1
usb-kabel * 1
3.manual * 1

OPMERKING:
1, alleen 2-3 druppels water-oplosbare essentiële olie kan worden toegevoegd aan een kopje water, reinig de water tank in tijd na elk gebruik.
2, hoge concentratie olie gebaseerde essentiële oliën die onoplosbaar zijn in water moet niet worden toegevoegd en gebruikt, Zowel kan het ervoor zorgen dat de filter zal verstoppen en de spuit functie niet meer goed werkt. Dit is erg belangrijk!

8720118674987
5 Items
Nieuw