Close

Gamecontroller

Bekeken producten

DrPhone W11 Mobiele Game Controller + ingebouwde Triggers + Gamepad Joystick Controller + Standaard -Zwart

8720118101940

Nieuw

DrPhone W11 Mobiele Game Controller + ingebouwde Triggers + Gamepad Joystick Controller + Standaard -Zwart 

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 18,97

Meer informatie

Twee triggers + Gamepad:Gamepad kan handvermoeidheid verminderen, gameknoppen kunnen je een betere ervaring geven in het schieten bijv.

Verbeterde joysticks voor mobiele games: Koop deze gamecontroller om het spel te spelen voor een grotere kans om te winnen. Het werkt perfect bij 'point and shoot' en je kunt het gemakkelijk in gebruik nemen.

Brede compatibiliteit: Met deze W11 gamecontroller kun je bijv PUBG-schietspellen spenen en ondersteunt bijna alle mobiele Android- of iOS-telefoons (de controller kan op en neer worden uitgerekt), en is perfect compatibel voor schietspellen, waaronder pubg, rules of survival, knives out, Survivor Royale, Critical Ops, enz.

Eenvoudige bediening: Je kunt tegelijkertijd bewegen, draaien, richten en schieten door de wijsvingers te gebruiken om op de knoppen te drukken, wat alleen het gedoe wegneemt dat ze duimen gebruiken om alle bewerkingen uit te voeren. Met deze triggers voor pubg (van links naar lens, rechts om te schieten), is het veel gemakkelijker voor je om te richten en te schieten.

Ingebouwde standaard: de clip aan de achterkant van controller is gemaakt om het als standaard te gebruiken.

Kenmerken:
-Ergonomisch ontwerp.
-Flexibiliteit
-Precisie
-Comfort
-Compact, draagbaar
-Ingebouwde triggers + Gamepad controller
-Uitrekbaar
- Ingebouwde standaard aan de achterkant

Specificaties:
-Kleur: Zwart
-Te gebruiken voor smartphones: tussen 4.5 tot 6.8 inch

Hoe te gebruiken?
-Start een spel en klik op Instellingen-Control-Aanpassen
- Verplaats de "gewenste"-knop naar de bovenkant van de linkerhoek; Verplaats de "gewenste"-knop naar de bovenkant van de rechterhoek. Je kunt ze aanpassen aan je gewoonten.
-Pas de schiet- en richtknoppen aan onder het aanraakscherm van de gamecontroller van de mobiele telefoon; "Bewaar" je instellingen.
-Wanneer de instelling is voltooid, moet je het scherm vergrendelen en het scherm weer ontgrendelen, waarna deze knoppen normaal werken.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close