Close

Kabel & Lader

Bekeken producten

DrPhone Echo Series - 2 Meter Magnetische iPhone/iPad Lightning 3A oplaadkabel - Snellader - Reversible Kabel

8720118006726

Nieuw

DrPhone Echo Series - 2 Meter Magnetische iPhone/iPad Lighting 3A/5A oplaadkabel - Snellader - Ondersteuning Supercharge(5A)/Quick Charge 4.0/3A + Datakabel - Led Lightning - USB oplader - Reversible Nylon gevlochten Kabel - Sterkste Magneet - Zwart

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 9,88

Datasheet

Type KabelMagnetisch
Type Kabel AansluitingLightning
Kabellengte2 Meter

Meer informatie

LEVENSDUUR: Afgeschermde multicore-kabel van hoge kwaliteit bedekt met een nylon omhulsel van gevlochten nylon dat zeer duurzaam is, maar ook flexibel en klitvrij is. De gevlochten afwerking ziet er niet alleen geweldig uit, maar voorkomt ook klitten, verhoogt de kracht en is brandwerend Het heeft een sterke magnetische kracht die ervoor zorgt dat het magneet niet van uw smartphone afvalt. U kunt het zelfs omhoog en omlaag bewegen zonder dat uw smartphone eraf valt.

UNIEK IN FORMAAT:
De meeste magnetische kabels op de markt zijn van 1 meter. Wij bieden nu ook magnetische kabels met een lengte van 2 meter. Geen zorgen meer dat de kabel ergens te kort komt. Altijd verzekerd van genoeg lengte.

LIGHTNING VERBINDING: De DrPhone Echo series 2.0 Kan worden aangesloten op elke telefoon, tablet of andere apparaten met lightning poorten met een omkeerbare magnetische verbinding. U hoeft dus niet perse 1 kant in te pluggen maar kan makkelijk met beide kanten opgeladen worden.

SUPER SNELLE OPDRACHT: De DrPhone Echo series 2.0 magnetische kabel is een slanke 3A tot 5A oplaad- en synchronisatiekanaalkabel met een standaard USB A en een open micro usb magneet uiteinde en biedt Supercharge, Quick Charge 4.0, Rapid Charge, 3A .Het heeft een verbeterde upgrade Smartchip ingebouwd die ervoor zorgt dat u uw smartphone veillig en betrouwbaar kunt opladen om geen schade aan uw smartphone te kunnen krijgen.

STERKE VERBINDING: Het verbeterde bedrading â zorgt ervoor dat uw smartphone tot 40 procent sneller laadt dan andere magnetische kabels. Dit is momenteel de snelste magnetische kabels, met een ongelooflijke 3A in vergelijking met concurrenten die slechts 2 tot 2,4 A beheren. De kabel kan ook 5A aan. Let er wel op dat deze om Supercharge ondersteuningen gaan.Alleen Huawei mobiele telefoons ondersteunen 5A super snel opladen.
Andere telefoons die 3A snel opladen ondersteuen moet worden gebruikt in combinatie met een QualCom 2.0/3.0 opladers. [Quick Charge] - Op basis van een continue doorvoer van 3 A betekent dit dat onze kabel alle Qualcomm Quick Charge 2.0, 3.0 ondersteunt.

* 5A super fast charger moet worden afgestemd met huawei originele lader.

HOGE KWALITEIT
Ontworpen om maximale veiligheid en duurzaamheid te garanderen met meer dan 10.000 plug- en ontkoppelingsproeven zijn tests uitgevoerd om een stabiele lading, langere levensduur en gegevensoverdracht te garanderen, waardoor het een veiligere en betrouwbaardere keuze voor uw gewone kabels wordt.

Kenmerken:
Model : Echo Series
Lengte: 2 Meter
Type : Lighting Magnetisch
Kleur: Zwart
- Tot 40 % Sneller laden
- 3A tot 5A oplaadfunctie (Supercharge, Quick Charge 4.0, 2A,3A, Rapid Charge)
- Stabiele lading
- Beschermt tegen overbelading
- Veillig laden en Betrouwbaar
- Beide kanten kunnen gebruikt worden tijdens laden
- Gevlochten nylon (kwaliteit in bedrading)
- Brandwerend
- Sterke magneet kracht
- Led licht

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close