Close

Oplaadstations

Bekeken producten

DrPhone N-Swith 6 in 1 laadstation Laadstation - Pro Controllers & Joy-Cons Dock - Oplader - Houder + DrPhone Thuislader

8720118013052

Nieuw

DrPhone N-Swith 6 in 1 laadstation Laadstation - Pro Controllers & Joy-Cons Dock - Oplader - Houder + DrPhone Thuislader

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 24,75

Meer informatie

SNEL OPLADEN: Deze Switch controller oplader kan 4 Switch Joy-Cons en 2 Pro Controllers tegelijkertijd opladen. Het combineert joy-con oplader met pro controller oplader in één dock, zodat u tijd kunt besparen en de efficiëntie kunt verhogen. Het werkt als een multi-lader.

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN: sluit uw schakelaarcontrollers gewoon aan op het oplaadstation van joycons. Opmerking: het heeft een 5V 2A-oplaadstekker nodig om de juiste spanning te leveren. Dit dock mag niet via een van de USB-poorten op het officiële Switch Dock worden aangesloten.

LAADSTATUS: Als de Joy-Con Controller goed blijft zitten, gaan de rode lampjes branden en beginnen ze op te laden. Als de Joy-Con volledig is opgeladen, wordt hij groen. Wanneer de Switch Pro Controller wordt opgeladen, is het lampje groen. Als de Switch Pro Controller volledig is opgeladen, gaat het lampje uit.

HOUD DE CONTROLLERS GEORGANISEERD: Houd alle controllers georganiseerd en neem niet enorm veel ruimte in beslag. Je hebt alleen een laadstation nodig voor Switch-controllers. Het is een geweldig opslag voor de Switch-controllers! Het is een perfect cadeau voor de Switch-gamers.

GEWELDIG CADEAU VOOR U: Omdat het een 5V 2A oplaadstekker nodig is krijgt u deze als set van ons gratis erbij. U heeft dus een compleet set zonder dat u een extra lader erbij moet halen.

Kenmerken:

Snel opladen

Laad Nintendo Switch Joy-Con-controllers en Pro-controllers tegelijkertijd op volle snelheid op. U kunt gewoon een USB-kabel in het switchdock of een willekeurige 2A USB-voedingssteen steken.

Duurzaam ontwerp

Hoogwaardige interne componenten zorgen voor een perfecte werking, zelfs nadat ze zijn gestoten, in een tas zijn geduwd of op de grond zijn gevallen.

Uitgebreide veiligheid

Exclusief MultiProtect-veiligheidssysteem biedt overspanningsbeveiliging, kortsluitpreventie, temperatuurregeling en meer geavanceerde functies om uw Switch-controllers volledig veilig te houden.

Switch Pro Controller oplaadstatus

Het voorlicht geeft groen aan tijdens het opladen. Als het volledig is opgeladen, is het uitgeschakeld.

Switch Joy-Con oplaadstatus

Wanneer de Joy-Con-controller goed blijft zitten, gaan de rode lampjes branden en beginnen ze op te laden. Als de Joy-Con volledig is opgeladen, wordt hij groen.

Spanning

Uitgang: 2A = 4 x 500mA (Nintendo Switch Joy-Con), 5V = 2 x 500mA (Pro-controller)

 

Notitie:

Dit dock mag niet via een van de USB-poorten op het officiële Switch Dock worden aangesloten. Om goed te kunnen werken heeft de koper een aparte 5V 2A oplader nodig om op dit dock aan te sluiten. Dit zit bij ons erbij

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

27 andere producten in dezelfde categorie

Close