Close

Accessoires

DrPhone JGC1 - Golf Club - Switch game accessoire - Joycon - Game Controller Accerorie - Geschikt voor Nintendo Switch

8720118469934

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 24,75

Meer informatie

De JGC1 is een accessoires die je game ervaring verberert. Dit komt omdat het een echter gevoel geeft en het er voor zorgt dat je het gemmakelijker kunt vanthouden. Ook heeft het een uniek ontwerp wat er voor zorgt dat het comfortable in je handen zit.

Verbeterde game-ervaring voor Mario Golf Games: speciale golfaccessoires voor meer nauwkeurigheid en gevoeligheid bij het spelen van Mario Golf Super Rush Nintendo Switch, het ergonomische en comfortabele ontwerp om je hand een comfortabele gevoel te geven en de game-ervaring voor Mario Golf Switch te verbeteren.

Anti-Slip: de schakelaar spelaccessoires voor mario golf nintendo switch zijn gemaakt van duurzaam ABS-materiaal, het ziet er zelfs na lang gebruik nieuw uit. Ook geeft het je een realistischere mario golf-gaming ervaring. Het is een geweldige Nintendo Switch-accessoires voor gamers.

Eenvoudige installatie en gebruik: lijn de Joycon uit op de overeenkomstige positie van de Nintendo Switch-golfclub en druk hem in de holte, er zijn vier kleine antislippads in de Switch-golfclub om je joycon stevig vast te houden. Een uniek ontwerp dat alle meegeleverde knoppen ZL & ZR-knop kunnen worden ingedrukt.

Specificatiess:

Merk: DrPhone

Productnaam: JGC1

Kleur: 1x rood en 1x blauw

Gewicht: 200gram

Verpakking vormaat: 40x9x7cm

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close