Close

Gamecontroller

DrPhone DBS01 Pro – Draadloze Controller – Ergonomisch – Trilfunctie - Extra Knoppen - Geschikt Voor PS4/PS5 - Blauw

8720118276044

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 49,55

Meer informatie

Aangepaste CUSTOM controller:

Deze aangepaste elite draadloze PS4 controller is speciaal ontworpen voor de Sony PlayStation 4 PS4/PS4 slim/PS4 pro console. Wanneer je de DBS01 Pro controller met kabel aansluit op de PC/Computer of PS3, kun je de controller ook direct gebruiken. De Pro controller heeft extra knoppen aan de achterkant waardoor je bepaalde games fijner kunt spelen.

Extra Knoppen:

Inclusief extra knoppen: L3/R3 knoppen; met 3D RSF joystick.

Aangepaste CUSTOM Programma Functie: De 4 knoppen (M1-M4) kunnen worden toegewezen met de anderen functie knoppen. Je kunt de configuratie aanpassen naar wens.

Sla de configuratie op: schuif de knop op de achterkant en plaatst de peddels aan de achterkant van de controller in mode1/mode2. De knoppen zullen automatisch opgeslagen worden en mode1/mode2 voor hergebruik.  

Verbinding instructies: 

- PS4 / PS5 Playstation host aansluiting: Wanneer de controller in slaapstand is, gebruik de Micro-usb-kabel om te verbinden aan de console. Om de koppeling te voltooien kun je op de PS4 knop drukken om draadloos verbinding te maken. Na voltooiing kun je de kabel loshalen om draadloos te spelen. Dit hoef je maar 1 keer te doen.

- Computer aansluiting: Wanneer de controller in slaapstand is kun je een MICRO USB kabel gebruiken om te verbinding met de computer te voltooien. (Let op. De PC ondersteund de trilfunctie niet).

- Sluit modus: Wanneer de controller in slaapstand is kun je op de PS knop drukken om automatisch verbinding te maken. Wanneer de controller aan staat zal het automatisch koppelen aan de eerder gekoppelde apparaat.

 (Wanneer de PS4 in slaapstand is, druk op de PS knop om de PS4 aan te maken)

functie instructies:  key = M1, M2, M3, m4 sleutel

(M1 standaard ○ KEY, M standaard × KEY, M3 standaard △ KEY, m4 standaard □ KEY)

De  standaard toetsen zijn: ↑ , ↓, ←, →, △, ○, □, X, LB, RB, LT, RT, L3, R3.

Je kunt de toetsen aanpassen naar welk toets je zelf wilt:

Stap 1: Druk op de gewilde KEY + OPTIE knop en laat het los. Stap

Stap 2: Druk op de knop die je wilt hebben en druk vervolgens op de sleutel knop om de instelling te voltooien

Re map functie instellingen:

Stap 1: Druk Op de Mn KEY (achter op de controller) + SHARE en laat het op het zelfde moment los om de instelling te voltooien modus

Stap 2: Druk op de knop die je wilt instellen. Druk vervolgens op de Mn knop om de instelling te voltooien. Als de controller met de micro-usb kabel is verbonden aan de controller en de console dan zal het automatisch opladen. Houdt de PS knop 10 seconde ingedrukt om de controller uit te schakelen.  Wanneer de controller wordt uitgeschakeld, zal de LED kleur display oranje zijn en langzaam knipperen. Vervolgens zal de controller automatisch uitschakelen wanneer de console in slaapstand is.

Specificaties:

Werktijd: 6-8 Uur
Oplaadtijd: 2-3 uur
Standby tijd: 720 uur
Batterij: 600 mAh Oplaadbare batterij (slaapmodus na 5 minuten)
LxBxH: 17.3x12x12.5cm
Verbinding: Bluetooth
AUX 3.5mm poort: Ja
Keurmerken: CE / FC / RoHS

Inbegrepen:

1x DrPhone DBS01 Controller Pro
1x Micro USB kabel
3x Aanpasbare knoppen set

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close