DrPhone CBC2 - Nintendo Switch Autohouder Hoofdsteun - Verstelbaar – 360 Graden Roteren- Zwart

€ 24,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone CB2 Nintendo Switch Autohouder Hoofdsteun - Verstelbaar – 360 Graden Roteren-  Zwart

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Met deze nieuwe CB2  Nintendo Switch hoofdsteunhouder kun je je Nintendo Switch altijd handig bevestigen aan de autostoel om onderweg te kunnen spelen. De USB-C poort aan de onderkant blijft beschikbaar, waardoor je ook tijdens wat langere speelsessies gewoon door kunt spelen. (Opmerking: het past op de Nintendo Switch-console zonder Joy-nadelen.)

360 graden rotatie biedt u de beste kijkhoek. Biedt u een comfortabele kijkervaring. Helpt kinderen hun hoofd recht te houden en niet voorover te buigen om naar hun telefoon / Switch te kijken tijdens het kijken. Maakt verticale of horizontale weergave mogelijk.

Steviger en kleiner. Maak je geen zorgen dat je houder zal breken of dat je apparaat er gemakkelijk uit zal vallen. Klein formaat voorkomt krassen of crashen. Het is veiliger. Gemakkelijk te monteren en kan stabiel worden bevestigd.


Siliconen kussentjes in de autohoofdsteunbevestiging kan niet alleen de hoofdsteun van uw autostoel beschermen, maar kan er ook voor zorgen dat uw apparaat er niet gemakkelijk uit valt. Houd uw SWITCH stevig en stevig vast zonder te stuiteren zoals bij andere houders.

Kenmerken:

- Makkelijk te bevestigen
- Houder is 360 graden te roteren
- Verstelbare kijkhoek
- Stabiel ontwerp
- Geschikt voor veruit de meeste auto’s
- Ook geschikt voor de meeste telefoons en tablets van 4,7 tot 6.8 inch (diagonaal) zoals een iPhone 11 MAX/ Note 10 PLUS etc.  U kunt het verticaal plaatsen en de houder draaien zodat uw smartphone horizontaal komt te liggen. Idem dito voor tablets. Let op dat je tablet niet meer dan 7 inch moet zijn.

Specificaties:
Toepassingsgebied: tablets, mobiele telefoons en voor Nintendo Switch producten

Draaihoek: 360 °

Maat: variërend 130-220mm

Materiaal: ABS

Kleur: zwart

8720118014028
6 Items
Nieuw