Close

Webcams

Bekeken producten

DrPhone CW7 - 1K Webcam – 1920x1080P– Webcamera met Microfoon/Statief - Autofocus - 85-graden groothoek – 2MP - Zwart

8720118057728

Nieuw

DrPhone WC7 2K Webcam – 1920*1080P– Webcamera met Microfoon/Statief en Privacykap - Autofocus - 85 graden groothoek – 2MP - Zwart

Meer details

Waarschuwing: Laatste artikelen op voorraad

€ 24,75

Meer informatie

-1K: webcamera heeft 1K 1080p (1920x1080P pixels). Webcam gebruikt AF (autofocus) technologie, die altijd heldere gezichten kan vastleggen. AE (automatische belichting) en AWB ( automatische witbalans) -technologie past de kleur en helderheid aan op basis van natuurlijk licht. Zelfs als er niet genoeg licht is, kunt je altijd een helder beeld krijgen, wat zorgt voor een duidelijke beeldkwaliteit voor videogesprekken.

-Microfoon van goede kwaliteit: ingebouwde digitale stereo microfoon met ruis onderdrukkingsfunctie, twee kanaal microfoon en ruisonderdrukking. Dit zorgt ervoor dat  je gesprekken met familie, vrienden en/of collega's prettig kan voeren zonder enige probleem.  Het kan geluiden binnen 3 meter oppikken en heeft een 35DB.

-De groothoek van 120 graden is geschikt voor meer mensen en omgeving, en het kan ook inzoomen op een bepaalde gezichtshoek en deze aan te passen tot 100,80, 60 graden om de communicatie gerichter en soepeler te maken.

-Plug-and-play webcam: onze webcam gebruikt USB2.0 plug-and-play, het is niet nodig om stuurprogramma's te downloaden en te installeren. Met behulp van een flexibele clip zet je deze webcam op het LCD-scherm van je laptop, desktop, pc, smart tv, op tafel etc.

-Universele compatibiliteit: compatibel met Windows7, Windows8, Windows10 Linux Android etc.Toepassen op videoconferenties Zoom Meeting / Onderwijs op afstand / deel uw opgenomen video's of blog. Perfect voor conferenties, videogesprekken, live streaming, opname

-De webcam heeft daarnaast ook een tripod statief. Met deze tripod kun je je camera erop monteren. Deze zal dan in balans blijven en kun je het zetten waar je het maar wilt.

-De webcam heeft een multifunctioneel haakontwerp en deze past op monitoren, laptops en flatscreen-tv's en maakt bellen en opnemen vanuit elke hoek gemakkelijker.


-
De optische glazen lens zorgt ervoor dat ervoor dat er geen stof en vuil op de lens komt, wat resulteert in een langere levensduur.

Privacycover : Met de privacy cover die er ingebouwd is kun je de clip ervoor zetten en zorgen dat er niemand mee kan kijken. Tegenwoordig zijn er veel gluurders en met deze extra optie kun je dit makkelijk voorkomen door de clip voor de lens te zetten. Altijd handig.

Kenmerken:

- Ingebouwde micrfoon 2 kanaals met ruis onderdrukking
- Het heeft 2 speakers ingebouwd
- 2MP
- 85 Graden Kijkhoek en ook aanpasbaar
- 1920x1080P pixels
- Autofocus
- Auto Belichtingsregeling (AEC)
- Automatische witbalans (AEB)
- Instelbare helderheid/ contrast/ verzadiging/ tint/ definitie / werking
- Ondersteunt Windows, Mac, Linux OS, Android, Ubuntu
- Video beeldformaat: YUV/MJPG /H.264

Specificaties:

Model : CW7

Sensor : CCD/CMOS

Video Resolutie : 1920x1080P

Video Encoding : M-JPEG

Video Frame : 30FPS

Audio Compressie : Dual Stereo Microfoon

Audio Rate : 192kbs

Installatie : Horizontale

Driver Installatie : PC Driver Gratis

Materiaal : ABS + Acryl

LED Licht Invullen : 4 stuks Verstelbare Zachte Vulling Licht

Focus Modus : Automatische scherpstelling

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

6 andere producten in dezelfde categorie

Close