Close

Digitale Weegschalen

Bekeken producten

DrPhone MDB2 Digitale Bagageweegschaal met Haak - Maximale capaciteit: 50kg – LCD Scherm – Reisweegschaal -Zilver

8720118099032

Nieuw

DrPhone MDB2 Digitale Multifunctionele Bagageweegschaal met Haak - Maximale capaciteit: 50kg – LCD Scherm – Reisweegschaal -Zilver

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 14,83

Meer informatie

Sensor: Ingebouwd met een zeer nauwkeurige sensor, minimaliseert de afwijking van de digitale bagageweegschaal tot niet meer dan 0,1 lb/0,05 kg om een ​​zeer nauwkeurige weging te bereiken. Maximale capaciteit: 50kg. Stop nu met het verspillen van geld aan het opnieuw betalen van onverwacht overgewicht aan bagage of portokosten.

Multifunctionele kofferweegschaal:
DATA LOCK:De MDB2 heeft een data lock functie. Dit betekent dat zodra de gegevens stabiel zijn, worden deze op het LED-scherm vergrendeld voor eenvoudig en nauwkeurig lezen.Wanneer je iets erop hangt druk je eenmalig op de knop. Deze vergrendeld vervolgens het gewicht. Daarna zet je iets anders erop en druk je vervolgens weer op de knop. Wat de date lock dan vervolgens doet is deze vermedigvuldigen. Super handig. Je kunt het ook uiteraard los van elkaar meten als je het nog accuraat wilt.
AUTO UIT: Schakel de MDB2 na 60 sec uit om de levensduur van de batterij te verlengen.
INDICATIE VAN OVERBELASTING: LED-scherm geeft O-Ld aan wanneer de bagage de grens van de schaal overschrijdt.
LAGE BATTERIJ INDICATIE: Lo.

4 eenheden conversie & tarrafunctie: Na het inschakelen (binnen 2s), druk kort op de aan/uit-knop om de gewichtseenheid te wisselen tussen lb/g/oz/kg, of gebruik de tarrafunctie om de inhoud in een container te wegen zonder de container te wegen zelf. 1 * CR2032-batterij is inbegrepen.

Perfect voor op reis: Compact van formaat en licht (slechts 60 g), de bagageweegschaal is bijzonder perfect voor reizigers, ook ideaal voor huishoudelijke boodschappen, vissen en buitengebruik. Dankzij het handige ontwerp kan het gemakkelijk worden gedragen en gebruikt, een stevige riem en haak met stabiele roestvrijstalen verbinding zorgt ervoor dat je het makkelijk aan spullen kan hangen.

Ergonomisch en LCD-achtergrondverlichting: Ergonomisch ontworpen om perfect in de handpalm vast te houden. Groot digitaal LCD-scherm met achtergrondverlichting zorgt voor gemakkelijk lezen, zowel 's nachts als overdag.

Kenmerken:
-Digitale Weegschaal
- 4 Eenheden
- Data lock functie
- Auto uit
- Indicatie overbelasting
- Lage batterij indicatie
- Tarrafunctie
 
Specificaties:
Capaciteit: 50kg
Nauwkeurigheid: 50g
Afmetingen: 85x50x19mm
Bruto gewicht: 82g
Voeding: 1 * CR2032 (inbegrepen)

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

2 andere producten in dezelfde categorie

Close