Close

Accessoires

DrPhone EPV1 – Elektrische Pluizenverwijderaar – Oplaadbaar met Micro USB – Draadloos - Wit

8720118912669

Nieuw

€ 20,62

Meer informatie

DrPhone EPV1 – Elektrische Pluizenverwijderaar – Oplaadbaar met Micro USB – Draadloos - Wit

Zit je nieuwe trui nu al onder de pluisjes of zit je meubilair er ook vol mee? Met de nieuwe DrPhone EPV1 pluizenverwijderaar hoef je daar geen zorgen meer over te maken. Je kunt al die pluisjes zonder moeite verwijderen van je kleding. Zo is je kleding en meubilair weer goed als nieuw.De DrPhone pluizenverwijderaar is draadloos te gebruiken.

Je hoeft je dus niet te irriteren aan een draad die de hele tijd in de weg zit en je kan lekker toekijken hoe je kleding weer helemaal nieuw wordt.
Alle vuil en stof die de pluizenverwijderaar opneemt worden opgeborgen in het stof compartiment. Als het compartiment vol is dan kun je dit uit elkaar halen. Je kan het compartiment gemakkelijk ook weer leeg maken en je als je daar klaar mee bent kun je weer lekker door.

Het is wel belangrijk dat als je de pluizenverwijderaar wilt gebruiken voor kleding of andere dingen dat ze altijd op een platte ondergrond liggen. Het is ook belangrijk om de pluizenverwijderaar rustig te gebruiken.

  • Draadloos
  • Opladen met USB
  • Compact
  • Je kleding wordt weer zo goed als nieuw

Specificaties:

Model: DrPhone EPV1

Voltage: 5V

USB interface: Micro USB

Formaat: 180mm x 76mm x 68mm

Materiaal: ABS

Kleur: Wit

 

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

29 andere producten in dezelfde categorie

Close