Elementkey FrostFlow 3000 - Cooling Paste - 30 Gram - Elite Siliconen Koelpasta voor Extreme Prestaties - CPU / VGA / LED / PC

  € 14,95
  Inclusief belasting
  Features
  Aantal

   

  Beveiligingsbeleid

   

  Leveringsbeleid

   

  Retourbeleid

  Categories:

  Tags: no tags

  Elementkey HY510 Koelpasta - Jou Sleutel tot Optimale PC-prestaties!

  Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing om de temperatuur van je computercomponenten efficiënt te reguleren? Maak kennis met de Elementkey HY510 Koelpasta, de perfecte keuze voor het onderhoud van je CPU, VGA, chipset en radiator.

  Beschrijving:

  Koelpasta speelt een cruciale rol bij het afvoeren van warmte van je elektronische apparaten, wat resulteert in een stabiele en betrouwbare werking. Met de Elementkey HY510 Koelpasta ben je verzekerd van een optimale thermische geleidbaarheid en prestaties voor uw PC-componenten.

  Kenmerken:

  🔸 **Hoge Stabiliteit & Betrouwbaarheid:** Deze koelpasta biedt een constante en betrouwbare thermische prestatie, waardoor uw apparaten optimaal kunnen functioneren.

  🔸 **Veelzijdige Toepassing:** Geschikt voor diverse PC-componenten zoals CPU, VGA, chipset en radiator, waardoor het een veelzijdige keuze is voor uw computeronderhoud.

  🔸 **Efficiënte Warmteafvoer:** Helpt effectief bij het afvoeren van overtollige warmte van je CPU, wat resulteert in een betere prestatie en levensduur van uw computer.

  🔸 **Optimale Thermische Eigenschappen:** Met een thermische geleidbaarheid van > 1,93 W/m en een thermische weerstand van minder dan 0.225 °C²/W, biedt deze koelpasta uitstekende thermische efficiëntie.

  🔸 **Duurzaam en Veilig in Gebruik: De grijze, niet-giftige en smaakloze formule is niet corrosief en bestand tegen hoge temperaturen, waardoor het een veilige en duurzame keuze is voor je computeronderhoud.

  Specificaties:

  - **Model:** HY510

  - **Thermische Geleidbaarheid:** > 1,93 W/m

  - **Thermische Weerstand:** < 0.225 °C²/W

  - **Kleur:** Grijs

  - **Netto Gewicht:** circa 30  gram

  Kies voor de Elementkey HY510 Koelpasta en geniet van optimale prestaties en betrouwbaarheid voor je computercomponenten. Bestel nu en ervaar het verschil in koeling en efficiëntie voor je PC!

  8720118883112
  5 Items