DrPhone H-Range2 Touchscreen Warme Handschoenen Winter - Waterdicht - Winddicht - Anti-Slip - Maat M - Open Vingers - Zwart

€ 19,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone H-Range2 Touchscreen Warme Handschoenen Winter - Waterdicht - Winddicht - Anti-Slip - Maat M- Verwijderbare Topje ( Open Vingers) - Zwart

Aantal Laatste items in voorraad

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Waterdicht – 5 lagen materialen om je handen warm te houden. De buitenste stof is gecoat met waterdicht materiaal om je handen warm en droog te houden tijdens het sporten, buitenspelen in de sneeuw etc. Met daaronder een laagje katoen , zachte spons en een laagje fleece. Aan de binnenkant een fluele stof die je handen warm houdt.

Door de hoge dichtheid gemaakt zorgt het ervoor dat je handen niet nat worden tijdens regenachtige dagen. De handschoenen zijn ontworpen om te gebruiken onder verschillende omstandigheden. De handschoenen zijn waterdicht en dus ook goed bestemd om te gebruiken wanneer er sneeuw is.

Anti-slip voering over gehele handschoen: De anti slip voering van de H-Range2 handschoenen zorgt ervoor dat je betere grip heb over je gehele hand en dat je handen of spullen niet wegglijden van bepaalde oppervlaktes of van je handschoen.

Touchscreen Wijsvinger (Open vingers) - De touchscreen handschoenen zijn gecoat met touch conductieve materiaal waardoor je jou telefoon kun blijven gebruiken zonder je hand bloot te stellen in het koude weer.
 
Elastische band: Door de elastische band houdt je handschoenen je handen meer winddicht en wordt daardoor ook warmer.

Wijd Toepasselijk: De handschoenen zijn perfect voor het fietsen, het lopen, tijdens motor rijden, het wandelen, het beklimmen, het vissen , buiten sporten of het dragen in de winter. De GJoy zal je handen beschermen tegen de kou.

Met anti-loss aansluiting: De handschoen heeft daarnaast een anti-lost aansluiting. Deze kun je gebruiken wanneer je een handschoen loshaalt, kun je de meegeleverde anti-loss gesp gebruiken om deze op de andere handschoen te bevestigen zodat je het niet verliest.

Duim en Wijsvinger verwijderbare topje: De verwijderbare topje is gemaakt om je wijsvinger en duimvinger los te halen zonder dat je je gehelde handschoen uit moet doen.

Maat M: Om de juiste maat te vinden adviseren we vaak om de breedte van je handpalm op te meten en de lengte tot aan je wijsvinger.

De maat M versie van de handschoen zijn de volgende afmetingen:
Breedte van je palm:  tussen 8-9 CM
Lengte tot aan je wijsvinger: tussen 19-20CM

Dit is ter indicatie, elke hand is verschillend in vorm, maat etc. Dit is alleen een richtlijn waar je op kunt letten tijdens het bestellen.

Kenmerken:

-Touchscreen
-Waterdicht
-Comfortabel
-Anti-loss aansluiting
-Wijd Toepasselijk
-Duim en Wijsvinger verwijderbare topje

Specificaties:
-Maat: M
-Kleur: Zwart
-Materiaal: 3MCotton , Lycra, Nylon,TR,Mesh spons
-Geslacht: Unisex

.Inbegrepen:
1 Paar Winterhandschoenen

8720118942789
2 Items
Nieuw