DrPhone V5 Autohouder met Zwanenhals - Zuignap Dashboard/Voorruit– One-touch - 360 graden draaibaar – Geschikt voor 4.7-7.2 inch

  DrPhone V5 Autohouder met Zwanenhals - Zuignap Dashboard/Voorruit– One-touch - 360 graden draaibaar – Geschikt voor 4.7-7.2 inch

  € 22,95
  Inclusief belasting
  Features

  DrPhone V5 Autohouder met Zwanenhals – Flexibel & Stabiel - Zuignap Dashboard/Voorruit– One-touch ontgrendelingsknop - 360 graden draaibaar – Geschikt voor 4.7-7.2 inch Smartphones

  Aantal

   

  Beveiligingsbeleid

   

  Leveringsbeleid

   

  Retourbeleid

  Bevestiging voorruit/dashboard + Extra tussenhouder: De houder kan zowel op de voorruit als dashboard bevestigd worden. De houder heeft ook een extra houder die je er tussen kunt zetten als je de houder op de dashboard installeert en de ondersteuningsbasis biedt meer stabiliteit en veiligheid, waardoor wordt voorkomen dat de telefoon eraf valt tijdens het rijden.

  Materiaal: De autotelefoonhouder heeft een ABS+PC+ Siliconen ontwerp van topkwaliteit.

  Lange arm zwanenhals: De houder heeft een buigbare zwanenhals die in totaal 27cm is samen met de zuignap. Hierdoor kun je je perfecte kijkhoek uitkiezen en krijg je een maximale flexibiliteit tijdens het besturen van een voertuig.

  360 graden draaibaar: 360 ° draaibare montagekop met schroefmoervergrendeling zorgt voor een veilige positionering en optimaal zicht, montage draait 360° voor landschaps- en portretweergave. Verander je perspectief met een simpele draai.

  Sterke zuigkracht: De telefoonhouder voor in de auto heeft een sterke zuigkracht. De zuignap van  sterkte, vergrendel je houder/apparaat veilig op het raam/de voorruit/dashboard.

  Eén snelontgrendelingsknop: Eén snelontgrendelingsknop betekent dat je de bediening met je telefoon met één hand kunt doen. Volledig verstelbaar met 360 graden rotatie om je apparaat in de juiste positie te bekijken. Flexibele handgreep kan naar behoefte vrij worden gebogen. Plaats je telefoon in de perfecte hoek om te genieten van een meer ontspannen en veiligere rit. Dit is een multifunctionele zwanenhals autohouder voor mobiele telefoons, die veilig op een plat oppervlak kan worden geïnstalleerd, zoals ramen, dashboard, tafel, nachtkastje, kast, enz.

  Eenvoudige installatie:De universele autotelefoonhouder is eenvoudig te installeren en er is geen gereedschap voor nodig. Met de one-touch ontgrendelingsknop en het draaibare kogelgewricht kunt je je mobiele telefoon eenvoudig bedienen en positioneren met slechts één hand tijdens het rijden. De mobiele houder met raamdashboard geeft je handen vrij om films te kijken, live opnamen te maken, recepten door te bladeren of videogesprekken te voeren, enz.

  Universele compatibiliteit:De houder is geschikt voor smartphones tussen 4.7 tot 7.2 inch. De telefoonhouder met zuignap is breed compatibel met de meeste smartphones. Denk hierbij aan iPhone 14 pro max / Samsung S23 modellen etc.

  Gemakkelijk op te laden: Deze telefoonhouder voor in de auto heeft een oplaadpoort voor het opladen van de mobiele telefoon tijdens gebruik. Maak je geen zorgen over een lege batterij tijdens het navigeren, werken, video's bekijken of games spelen op je telefoon. Het is namelijk makkelijk toegankelijk om je smartphone op te laden.

  Kenmerken:
  - Bevestiging voorruit/dashboard + Extra tussenhouder
  - 360 graden draaibaar
  -
  One-touch ontgrendelingsknop
  - Lange arm zwanenhals
  - Universele compatibiliteit

  Specificaties:
  - Modelnummer: US-ZJ065
  - Materiaal: ABS + PC + SILICONE
  - Toepasselijke modellen: 4,7-7.2 inch mobiele telefoon
  - Installatiemethode: zuigtype
  - Verlengde staafontwerp blokkeert de lijn van het zicht niet, kan worden geplukt en met één hand geplaatst
  - Nano-pasta + vacuümadsorptie
  - Mobiele telefoonhouder Maat: 110x67x50mm, zwanenhals slangzuignap grootte: 270x73x26.5mm
  - Installatie positie: Dashboard / Voorruit

  8720118944462
  4 Items
  Nieuw