Close

Telefoniecradle & Dockingstation

Bekeken producten

DrPhone LEGEND2 - 4 in 1 - Oplader Dock Met Nachtlamp - Oplaadstation voor. Apple iPhone / Samsung - Apple Watch + Airpods - Wit

8720118086315

Nieuw

DrPhone LEGEND2 - 4 in 1 - Draadloos Oplaadstation Met Nachtlamp - Dock Station Lader voor o.a. Apple iPhone / Samsung - Apple Watch + Airpods - Wit

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 41,28

Meer informatie

4-in-1 draadloze oplader met nachtlichtontwerp:
Begin vandaag nog met het laden van je smartphone met draadloos oplaadtechniek en zeg vaarweg tegen overbodige kabels. Met de LEGEND2 lader beschik je over een krachtige lader voor al je favoriete apparaten. De lader beschermt niet alleen je apparaten maar functioneert ook nog eens als stand.

Lamp met 5 kleuren:
De LEGEND2 multifunctionele oplader komt met een ingebouwde nachtlamp. Door de touch knop aan te raken kun je zorgen voor een ontspannende achtergrondverlichting om beter zicht te krijgen in de nacht. Druk op de knop om het nachtlampje in te schakelen en het witte licht aan te steken, tik op de bovenkant om de andere vier kleuren te wisselen: blauw licht, rood licht, groen licht of hemelsblauw licht.

Universele compatibiliteit:
Compatibel met de volgende Apple apparaten:
Airpods (1, 2)
Apple Watch 1 tot 6
Smartphones (Alle smartphones met draadloos laden functionaliteit)

Verticaal en horizontaal opladen:
Speciaal ontworpen zeer efficiënte dubbele spoel kan je telefoons onmiddellijk zowel verticaal als horizontaal detecteren en direct beginnen met opladen. Hierdoor kun je altijd en overal vrij spelen en werken. Je kunt gemakkelijker naar audio luisteren, genieten van films, bekijken van video's en lezen van boeken. 

Interne beveiliging:
Deze draadloze oplader maakt gebruik van de geavanceerde automatische besturingstechnologie en met overspanningsbeveiliging, temperatuurregeling en detectie van vreemde voorwerpen. De lader beschermt de accu van je iPhone, Apple Watch en Airpods. 

Let op!

(1) We raden aan om een Q2.0 / 3.0-snelladeradapter te gebruiken (9V / 1.67A) voor een beter laadeffect. 5V / 2A is de normale laadsnelheid. 5V / 1A zal leiden tot onvoldoende stroomvoorziening. Om de pakket volledig te maken is een snellader van DrPhone inbegrepen.

(2) Zorg ervoor dat de kabel ook voldoet aan de snel laadnorm. Deze is inbegrepen.

(3) Qi draadloos snel laadstation, draadloze oplaadafstand is 2-8 mm. Het wordt aanbevolen om de beschermhoes dikker dan 3 mm niet te monteren.Bij draadloos opladen mag er geen metaal zijn zoals een sleutel, ring of magnetische voorwerpen, een metalen telefoonhoesje op een afstand van 6 cm in diameter van het middelpunt aan de achterkant van de mobiele telefoon

(4)iWatch-opladerstandaard Hoe kun je een Apple Watch opladen?

Het oplaad dock heeft een USB-poort aan de achterkant zodat je je originele Apple Watch-oplader erin kunt steken.

Deze 4-in-1-oplader is niet voorzien van een draadloze oplader van Apple watch. Let op: de iWatch-oplader ondersteunt alleen Apple Watch.

(5) Airpods-oplader en nachtlampje:
Je kunt Apple bluetooth headset nu gemakkelijk zonder kabels opladen. Het bureau of nachtkastje kan netjes en opgeruimd zijn zonder dat er extra kabels nodig zijn.

Specificaties:

Materiaal: ABS

Kleur: Wit

Ingangsspanning: 5V/2A; 9V/2A

Detectie afstand: 8

Draadloze Uitgang: 5W-7.5W-10W

Omzettingsrendement: ≥ 75%

Grootte: 166.8x120x108.5MM

Gewicht: 278g

Opladen interface: USB-C

Pakket Bevat:

1 x LEGEND2 4 In 1 Draadloze Oplader Station

1 x Oplaadkabel

1 x Halo Thuislader DrPhone

1x Handleiding

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close