DrPhone IDC1 – 1080P Full HD Indoor Camera - Nachtvisie & Infrarood - Mobiele App – Bewegingsdetectie – Wit

€ 89,95
Inclusief belasting

DrPhone IDC1 – 1080P Full HD Indoor Camera Met Micro SD Kaart Ingang - Camera Met Nachtvisie & Infrarood - Camera Met Mobiele App – Bewegingsdetectie – 2-weg audio -Wit

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Beweging sensor: De IDC1 wifi-bewakingscamera voor buiten detecteert met zijn algoritme menselijke bewegingen. De camerabewaking activeert automatisch een waarschuwing uit en slaat de video op de Micro SD-kaart op. Op deze manier kun je meldingen en waarschuwingen in real-time ontvangen en je thuisstatus overal op afstand controleren door middel van de app dat wordt ondersteund door elke iOS/Android apparaten.

2-weg audio-huisalarm. De IDC1 buitencamera is uitgerust met een ingebouwde microfoon en luidspreker. De geluidskwaliteit wordt duidelijk door de vermindering van omgevingsgeluiden. Met de wifi-bewakingscamera kun je met bezoekers communiceren of vreemden afschrikken. Als je niet thuis bent, kun je met onze bewakingscamera buiten je familie en je spullen eenvoudig via de app tegen beschadigingen beschermen.

Te gebruiken: Het werkt voor zowel de iOS systeem als op de Android systeem. De verbinding gaat wel altijd via een 2.4Ghz verbinding. Dus het moet eerst verbonden worden met je netwerk. Je kan het daarnaast gebruiken als babyfoon, bewaking camera , etc.

Micro SD optie: Je kunt je IDC1 ook met een Micro SD kaart uitbreiden qua geheugen. Deze micro SD is er niet bij inbegrepen. De IDC1 kan tot max 128GB aangevuld worden. De MicroSD ingang zit aan de zijkant van de camera.

Brede kijkhoek & 120 graden brede kijkhoek: De DrPhone IDC1 IP Camera heeft een brede kijkhoek van 110 graden en heeft 6 ingebouwde LEDs

Alarm: Wanneer de IDC1 camera een onbevoegd persoon ziet, dan word er een notificatie onmiddellijk verstuurd naar je telefoon/tablet.

Kenmerken:
- Infrarood
- HD Nachtvisie
- Wifi 2.4Ghz
- Micro SD Kaart opslag ( tot 128 gb)
- Binnen bewaking
- Slimme Chip
- 2-weg audio
- Eenvoudige veilige installatie
- Mobiele App (iCSee)
- 120 graden brede kijkhoek
- Verstelbaar ( handmatig)

Specificaties:
- Merk: DrPhon
- Model: IDC1
- Merk: DrPhone
- Model: HDV1-D
- Kleur: Zwart
- Gewicht: 180 gram
- Smart Home platform: iCSee
- Materiaal: ABS
- Resolutie: 1080P
- WiFi: 2.4 GHZ
- Communicatie: 2 weg audio
- Werktemperatuur-10-50 (℃)
- Lens: 2.5mm
- Kijkhoek : 120 Graden
- Nachtzicht afstand: Ongeveer 10M
- Werkt op batterij: Oplaadbare 18650 Batterij
- Voeding: 5V/1A ( let op overschrijdt deze voeding niet , gebruik geen snelladers of adapter boven de 1A)
- Afmetingen: 164x80mm

 

8720118455784
10 Items
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.