Close

Kabel & Lader

Bekeken producten

DrPhone 3-in-1 Lightning/Micro USB/Type-C 360 Magnetische 3A USB-kabel - Snel opladen + Dataoverdracht

8720118009178

Nieuw

DrPhone 3-in-1 Lightning/Micro USB/Type-C 360 Magnetische 3A USB-kabel - Snel opladen + Dataoverdracht

Meer details

€ 12,36

Datasheet

Type KabelMagnetisch

Meer informatie

* Met LED-indicator: Magneet oplaadkabel met intelligent LED-indicatielampje, het is gemakkelijk om uw kabel te vinden en 's nachts op te laden en de laadstatus van de kabel weer te geven.

* Beveiligingschip: beveiligingschip ontworpen voor opladen, slimme bescherming mobiele telefoon, stabiel snel opladen doet de machine geen kwaad .

* 3-in-1 magnetische nylon gevlochten laadkabel heeft een lagere weerstandswaarde en is sneller dan de meeste andere USB-kabels.

* Sterk magnetisch: het is niet gemakkelijk om eraf te vallen tijdens het opladen of gebruiken. Het plaatsen van de USB-connector vermindert de fysieke stress veroorzaakt door herhaaldelijk plaatsen en verwijderen, waardoor stofschade in de laadpoort wordt voorkomen.

Fantastisch DrPhone 3 in 1-ontwerp U hoeft zich geen zorgen te maken over de aanpassing van de kabelstekker, omdat er drie verschillende koppen worden aangeboden om aan meer behoeften te voldoen. De iP-magneetkop, de Android-magneetkop of de magneetkop type C kunnen flexibel worden vervangen om uw mobiele telefoon op te laden.

All round opladen, gloednieuwe ervaring. De laadkabelkop is 360 ° rotatie blind magnetische adsorptie, wat betekent dat elke richting van toepassing is. Uw opladen wordt handiger en ontspannen met het verstelbare ontwerp van de koppen in plaats van het ontwerp met de vaste kop. De 1M lengte is ook geschikt voor uw reiskosten en gebruikelijke overdracht.

Universele compatibiliteit - De magnetische telefoonopladerkabel is breed compatibel met Micro USB- en USB C-apparaten. Het is compatibel met Huawei P20 P10 P9, MP3, Tablet, Xiaomi Mi Mix 2, OnePlus 3T / 5/6, Samsung S6 S7 S8 S9 Plus Note 8 9, LG G6 G5 V20, Pixel, Nexus 5X / 6P, Moto G6, Nexus 6P, Google Pixcel, Sony, PS Vita en meer apparaten.

Materiaal: aluminiumlegering + nylon + koper

Lengte: 100 cm

Momenteel: 3A

Producteigenschappen: Snel opladen + Dataoverdracht

Toepasselijke interface: Lightning, Micro, Type-C

Kleur: zwart

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close