DrPhone Magnetische 360 Lightning 3A USB-kabel - Snel opladen + Dataoverdracht met LED indicator

€ 9,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone  Magnetische 360 Lightning 3A USB-kabel - Snel opladen + Dataoverdracht met LED indicator

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

* Met LED-indicator: Magneet oplaadkabel met intelligent LED-indicatielampje, het is gemakkelijk om uw kabel te vinden en 's nachts op te laden en de laadstatus van de kabel weer te geven.

* Beveiligingschip: beveiligingschip ontworpen voor opladen, slimme bescherming mobiele telefoon, stabiel snel opladen doet de machine geen kwaad .

* Lightning  magnetische nylon gevlochten laadkabel heeft een lagere weerstandswaarde en is sneller dan de meeste andere Lightning -kabels.

* Sterk magnetisch: het is niet gemakkelijk om eraf te vallen tijdens het opladen of gebruiken. Het plaatsen van de USB-connector vermindert de fysieke stress veroorzaakt door herhaaldelijk plaatsen en verwijderen, waardoor stofschade in de laadpoort wordt voorkomen.

Fantastisch DrPhone Lightning  ontwerp De iPhone-magneetkop kunt u makkelijk in uw poort doen en vervolgens de kabel er tegen aan doen. Dit zorgt voor een automatische sluiting waardoor uw smartphone komt op te laden. 

All round opladen, gloednieuwe ervaring. De laadkabelkop is 360 ° rotatie blind magnetische adsorptie, wat betekent dat elke richting van toepassing is. Uw opladen wordt handiger en ontspannen met het verstelbare ontwerp van de kop in plaats van het ontwerp met de vaste kop. De 1M lengte is ook geschikt voor uw reiskosten en gebruikelijke overdracht.

Materiaal: aluminiumlegering + nylon + koper

Lengte: 100 cm

Momenteel: 3A

Producteigenschappen: Snel opladen + Dataoverdracht

Toepasselijke interface:  Lightning 

Kleur: zwart

8720118009154
87 Items

Datasheet

Type Kabel Vorm
Magnetisch
Nieuw