DrPhone HI001 – HDMI 2.0 Kabel - 4K 60HZ HDMI Kabel – High Speed HDMI Kabel – 4K Resolutie – PVC Behuizing – 1.5 Meter

  € 9,95
  Inclusief belasting
  Features
  Aantal

   

  Beveiligingsbeleid

   

  Leveringsbeleid

   

  Retourbeleid

  Categories:

  Tags: no tags

  Stap in de wereld van hoogwaardige beeld- en geluidsoverdracht met de DrPhone HI001 HDMI 2.0 Kabel. Ontworpen voor liefhebbers van kwaliteit, biedt deze kabel een kristalheldere en vloeiende weergave voor al je favoriete content.

  Belangrijkste Kenmerken:

  Haarscherpe Beelden: Ervaar video's, films en games zoals ze bedoeld zijn met ondersteuning voor 4K-resolutie bij 60Hz, waardoor je geniet van een ongeëvenaarde visuele ervaring met levendige kleuren en scherpe details.

  Dynamisch Geluid: Profiteer van indrukwekkende audioprestaties dankzij de ondersteuning van hoogwaardige audioformaten zoals Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio, waardoor je wordt ondergedompeld in een rijk en meeslepend geluid.

  Robuuste Constructie: De HI001 HDMI 2.0 Kabel is vervaardigd met hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen, zodat je kunt vertrouwen op een stabiele en consistente verbinding.

  Eenvoudige Installatie: Met een flexibele en gebruiksvriendelijke ontwerp is de HI001 Kabel eenvoudig aan te sluiten op je tv, projector, gameconsole, Blu-ray speler en andere HDMI-apparaten, waardoor je in een handomdraai kunt genieten van je favoriete content.

  Veelzijdige Compatibiliteit: Deze kabel is achterwaarts compatibel met eerdere HDMI-specificaties, waardoor je hem kunt gebruiken met een breed scala aan apparaten en toepassingen.

  Specificaties:

  Merk: DrPhone

  Model: HI001

  Type: HDMI 2.0 Kabel

  Resolutie: Ondersteuning voor 4K bij 60Hz voor haarscherpe beelden

  Audio: Ondersteuning voor Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio en meer

  Lengte: 1.5M

  Toepassing: Ideaal voor tv's, projectoren, gameconsoles, Blu-ray spelers en meer

  Kies voor de DrPhone HI001 HDMI 2.0 Kabel en transformeer je kijkervaring naar een hoger niveau. Of je nu films kijkt, games speelt of je favoriete content streamt, deze HDMI-kabel biedt de kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties die je verdient. Bestel nu en ervaar de magie van kristalheldere beelden en dynamisch geluid!

  8720118633960
  6 Items