DrPhone LRM Series 2 in 1 USB Magnetische USB C Oplaadkabel 2.4A- Nylon Gevlochten – Dubbele functie met LED licht - Zwart

€ 12,95
Inclusief belasting

DrPhone LRM Series 2 in 1 USB Magnetische USB C/ Type C Oplaadkabel 2.4A- Nylon Gevlochten – Dubbele functie met LED licht - Zwart

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Gevlochten Nylon: De LRM magnetische kabel heeft een sterke basis van materialen waardoor loskoppelen wordt voorkomen. De LRM series kabel is gemaakt uit nylon materiaal om knikjes in de kabel tegen te gaan. Wij zijn van mening dat een kabel niet na een aantal maanden stuk moet gaan. Om deze reden is er gebruikt gemaakt van nylon materiaal die de levensduur van de kabel verhoogd.

90 ° L-vorm en 360 ° roterende magnetische kop: 90 ° L-vorm en 360 ° roterende magnetische kopontwerp maakt opladen gemakkelijker tijdens het spelen van telefoongames, of tijdens het auto rijden maakt het opladen gemakkelijker. Je kunt dus twee manieren opladen. 1 manier is om het als een L vorm te gebruiken zodat je vingers je niet dwars zitten tijdens een game of film of tradioneel opladen zoals normale kabels.

Stofdicht: het plaatsen van de magnetische punt in de oplaadinterface van de telefoon kan voorkomen dat stof blijft plakken, vooral bij langdurig gebruik.

Bediening met één hand en ledlicht: Je kunt deze telefoonkabel met één hand bedienen om het opladen aan/uit te zetten, het is handig en veilig tijdens het autorijden, het led-lichtontwerp maakt het gemakkelijk om vooral de USB-kabel te vinden in het donker.

TIP: Je kunt de magnetische tips verwisselen om je verschillende apparaten op te laden. Deze zullen los verkocht worden of als set. Als je de DrPhone LRM series zoekt op de zoekbalk dan krijg je alle verschillende opties.

Specificaties:

-Merknaam: DrPhone

-Connector: TYPE-C

-Maximale stroom: 2.4A

-Materiaal: NYLON        

-Led licht: JA

8720118058145
25 Items
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.