DrPhone LSC – USB Naar USB-C – 120W 6A - Liquid Vloeibare Siliconen Ultrazacht Power kabel - Snel opladen + Data - 2M

  € 13,95
  Inclusief belasting
  Features
  Aantal

   

  Beveiligingsbeleid

   

  Leveringsbeleid

   

  Retourbeleid

  Categories:

  Tags: no tags

  Liquid siliconen materiaal: Onze innovatieve kabel 120W USB-C naar USB kabel is vrijwel onverwoestbaar. Het is gemaakt van een nieuw vloeibaar siliconenmateriaal dat verrassend zacht aanvoelt en met ingebouwde nylondraad voor uitzonderlijke duurzaamheid en flexibiliteit zorgt en meer dan 50.000 buigtests kan doorstaan. Dit zal je zeker helpen geld te besparen op kabels die gemakkelijk verslijten.

  Onze siliconen oplaadkabel is een USB-C naar USB kabel 120W met PD-technologie voor supersnel opladen ervaring. Het is een snellaadkabel die ook dataoverdracht ondersteunt. Het is een Lightning naar USB kabel en is compatibel met de nieuwe iPhone, iPad en alle andere Lightning apparaten. De kabel levert tot 4x meer vermogen dan traditionele kabels, zodat je je apparaten snel kunt opladen, zelfs als je onderweg bent.

  Let op: Om deze snelheden te behalen moet je adapter waarmee je deze in combinatie met de kabel gebruikt ook de juiste specificaties hebben. We adviseren je om een USB-C naar USB adapter te gebruiken met PD oplaadtechnologie.

  Knoopvrij : Onze USB-C naar USB oplaadkabel is niet alleen sterk en krachtig, maar ook een knoopvrije USB-C naar USB 120 W-kabel. Hij wordt geleverd met een leren kabelwikkel, waarmee je hem gemakkelijk kunt ordenen. Je kunt het buigen, draaien of buigen, en blijft nog steeds vrij van klitten. Dit betekent dat je je USB-C naar USB kabel netjes en gemakkelijk kunt opbergen, zelfs wanneer je deze in je tas, broekzak of zelfs rond je draagbare oplader hebt gestopt.

  Onze siliconen draadkabel is niet alleen nuttig voor het snel opladen van je apparaten, maar biedt ook een ononderbroken en snelle gegevensoverdracht. Dit wordt mogelijk gemaakt door een tweede draad toe te voegen die datasignalen overdraagt. De snelle USB-C naar USB kabel oplaadkabel is ideaal voor het overbrengen van bestanden tussen laptops en smartphones.

  120W E-Marker chip: 120W USB-C naar USB kabel heeft een ingebouwde slimme chip , E-Marker die niet alleen zijn identificaties draagt, maar vooral op slimme wijze in staat is om de laadstatus te bewaken en de stroomstroom op de juiste manier te reguleren om zo je apparaten te beschermen en niet te laten overladen.

  Kenmerken:
  - USB-C naar USB 120W
  - Vloeibare Sliconen Ultrazachte materiaal ( Liquid ) + gelegeerde schaal
  - 120W voedingsdatakabel Snel opladen
  - Gegevensoverdracht USB2.0/480 Mbps.
  - Sterke flexibiliteit, na meer dan 50.000 keer breekt de buigtest niet, buigweerstand, duurzamer.
  - Vlek- en vuilafstotend, schoon als nieuw met een lichte veeg.

  Specificaties:
  - Kabellengte: 2M
  - Materiaal: Hoogwaardige Vloeibare siliconen ( Liquid ) + zinklegering
  - Functie: Snel opladen + gegevenstransmissie
  - Type interface: USB-C naar USB
  - Kleur: Oranje
  - Laadindicator: Met LED-indicator
  - Wattage: 120W
  - Ampère : 6A

  8720118544662
  9 Items