Close

Telefoniekabel

DrPhone PDC1 – Multi Charging Kabel – 4 In 1 Snellader – Nylon Kabel – Geschikt voor USB-C / Lightning / Micro USB / USB – Zwart

8720118089415

Nieuw

€ 14,01

Meer informatie

4 In 1

De DrPhone PDC1 is een 4 in 1 Snellader dat geschikt is voor USB-C, Lightning, Micro USB en USB. Met deze lader heb je altijd een kabel bij je waarbij je de meeste telefoons kan opladen. Ook is het handig voor als een van je vrienden of familie een andere soort telefoon dan jouw heeft, want de kabel beschikt over de vier meest gebruikte input.

Handig en neem niet veel ruimte in

De DrPhone PDC1 is ook handig voor als je niet veel kabels wilt hebben. Door de handig in en uit klik systeem, kan je gemakkelijk de geschikte input pakken voor je telefoon. De DrPhone PDC1 neemt ook niet veel ruimte in en dat maakt dit product erg handig, want het is multifunctioneel en neemt niet veel ruimte in.

Snellader

De DrPhone PDC1 zorgt ervoor dat je apparaat snel is opgeladen. Het product beschikt zich ook over een Power Delivery vaardigheid. De maximale stroomsterkte van de DrPhone PDC1 is 3A. terwijl je oververhitting en overladen voorkomt, moet je ervoor zorgen dat jij en je apparaten veilig zijn. Gebruik a.u.b. 5V/3A output USB-wandoplader/USB-autolader/voeding en voedingsadapter.

Kenmerken:

  • 4 in 1
  • Snellader
  • Handig
  • Voor bijna elke telefoon
  • Multifunctioneel
  • Power Delivery

Specificaties:

Merk: DrPhone

Model: PDC1

Kleur: Zwart

Materiaal: Nylon

Lengte: 1.2M

Gewicht: 38.2G

Maximale Stroom: 3A

Connector: USB-C / Lichtning / Micro USB / USB

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close