Close

Draadloos Laden

Bekeken producten

DrPhone MAG5 Magnetische Draadloze Oplader - Magsafe 15W - Geschikt voor iOS Smartphone 12/13 /Pro/Mini/ Pro Max - Blauw

8720118101728

Nieuw

DrPhone MAG5 Magnetische Draadloze Oplader - Geschikt voor Magsafe 15W - Geschikt voor iOS Smartphone 12/13 /Pro/Mini/ Pro Max - Blauw

Meer details

€ 24,75

Meer informatie

De Mag5 magnetische draadloze oplader maakt het draadloos opladen snel en gemakkelijk. Dankzijn de supersterke, geïntegreerde magneten kan het de iPhone 12/13 of iPhone 13 Pro & Max precies makkelijk vasthouden, het verbeterd de oplaadsnelheid aanzienlijk. (het vermogen kan max. 15W zijn). De MAG5 magnetische draadloze oplader is speciaal ontworpen en geschikt voor de MagSafe Magnetsche kenmerk.

De MAG5 draadloze oplader is ook te gebruiken in combinatie met andere smartphones. Echter maakt de MAG5 draadloze oplader dan geen gebruik van het magnetisme! Deb=nk hierbij aan de Samsung Note 10, 20, Galaxy 21/22 series of de Huawei Mate 20 en later of de Xiaomi 9 en later , Oneplus 8 en later , Sony/OPPO/Nokia etc met een draadloze Qi functie.

Krachtige Magneet: dankzij de supersterke, geïntegreerde magneten van de draadloze oplader kan je de oplaadproces versnellen. Door simpelweg de MAG5 tegen de achterkant van je 12 of 13 series te zetten absorbeert deze het automatisch en begint het direct met draadloos opladen. Dankzij het 15W vermogen is je smartphone ook snel opgeladen in vergelijking met andere draadloze opladers. Het voordeel wat er ook bij komt is dat het super stevig is en er niet af kan vallen.

Veiligheid: De MAG5 is naast het opladen ook erg veilig voor gebruik. Het maakt gebruik van 8 soorten veilige bescherming:

1.Overspanningsbeveiliging.
2. Magnetische veldbeveiliging.
3.Overbelastingsbeveiliging.
4. Elektrostatische bescherming.
5.Overdischarge Bescherming.
6.Temperatuurbescherming.
7.Overmachtsbeveiliging.
8.Overstroombeveiliging.

Automatische uitschakeling: De MAG5 heeft ook bescherming tegen laden na volledig opgeladen te zijn. Dit zorgt ervoor dat er geen schade komt aan de batterij door zijn intelligente bescherming.

Opmerking 1: Als je de magnetische kracht wilt opladen en behouden met een telefoonhoes, dan raden we je aan om de hoesjes te gebruiken waarbij de magnetische gedeelte al ingebouwd is in de hoes zelf. Deze effect zou beter zijn als je deze tegelijkertijd gebruikt.

Opmerking 2: Alleen de iPhone 12 & 13-serie kunnen automatisch magnetisch worden ondersteund.

De MAG5 draadloze oplader is ook te gebruiken in combinatie met andere smartphones. Echter maakt de MAG5 draadloze oplader dan geen gebruik van het magnetisme!

Opmerking 3: Type C naar Type C kabel laadt veel sneller op ( kabel wordt meegeleverd). We adviseren je dus om een PD-oplader met minimaal 9V 2A gebruikt voor de beste resultaat.

Kenmerken:
- Speciaal ontworpen voor de iPhone 12/13 Serie.
-  Geschikt voort Magsafe ondersteuning
- Sterke Magnetisch
- Veiligheid & Snel Opladen PD Protocol

Specificaties:
-
Model: MAG5
-Model: 15W ultradunne magnetische draadloze oplader
-Kleur:Blauw
-Materiaal: PC+ABS
-Productinvoer: 5V/2.4A 9V/2A 12V/1.5A
-Productvermogen: 5W/7,5W/10W/15W
-Productgrootte: 60 * 6 mm
-Verpakkingsgrootte: 124*85*23mm
-Netto gewicht product: 31g
-Brutogewicht product: 68g


Veiligheidsinstructie:
1. Niet demonteren of in vuur of water gooien om kortsluiting te voorkomen.
2. Gebruik de draadloze oplader niet in zeer hete, vochtige of corrosieve omgevingen, om schade aan het circuit en lekkageverschijnselen te voorkomen.
3. Plaats niet te dichtbij met magneetstrip of chipkaart (iDcard, bbank-kaarten en etc.) om magnetische storing te voorkomen.
4. Houd de afstand tussen implanteerbare medische apparaten ten minste 20 cm. Mogelijke interferentie met het medische apparaat
5. Zorg voor de kinderen, om ervoor te zorgen dat ze de draadloze oplader niet als speelgoed spelen, om onnodige ongelukken te voorkomen.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close