Close

Stylus pen

Bekeken producten

DrPhone Stylus Pencil Siliconen Case – Geschikt voor Apple Pencil 2 – Beschermhoes – Ultra-Dun – Anti-Slip – Créme

8720118007952

Nieuw

DrPhone Stylus Pencil Siliconen Case – Geschikt voor Apple Pencil 2 – Beschermhoes – Voor iPad Pro 12.9 2018 & iPad Pro 11 2018 – Ultra-Dun – Anti-Slip – Grijs

Meer details

€ 9,05

Meer informatie

Geschikt voor: Compatibel met Apple Pencil 2nd Generation. Alleen voor je iPad Pro 12.9 2018 of iPad Pro 11 2018. Milieuvriendelijke en zachte siliconen maken het gemakkelijker om de Apple Pencil vast te pakken en verminderen de zorgen over het laten vallen van je dure Apple Pencil of het beschadigen van de punt.

Siliconen: De hoes is nog steeds dun genoeg om magnetisch op de iPad aan te sluiten en op te laden. De magnetische verbinding tussen het potlood en de iPad is ondanks de siliconen ertussen vrij sterk.

Dun en lichtgewicht: DrPhone Stylus Pencil Siliconen Case is superdun en licht van gewicht. Zelfs haarlijn merken zal ook gemakkelijk zijn, omdat het bevestigen van de rubberen punt zal niet toevoegen geen bulk aan de potloodpunt.

Toegankelijk: Glad en zacht oppervlak, zorgt voor een uitstekende huidaanraking en tekenervaring. Past goed op het potlood zonder dat het te strak zit. Gemakkelijk te installeren en te verwijderen.

Kenmerken:
- Sleeve
- Siliconen
- Speciaal gemaakt voor de Pencil

Specificaties:
- Kleur : Creme
- Materiaal: Siliconen
- Geschikt voor: Compatibel met Apple Pencil 2nd Generation


Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close