Close

Stylus pen

Bekeken producten

DrPhone SX Pro V6 Stylus Pen Accessoire Pack - 1 Vervangbare Fijne Punt Disc + 1 Fiber Tip ( Geen Styluspen inbegrepen)

Nieuw

DrPhone SX Pro V6 Stylus Pen Accessoire Pack - 1 Vervangbare Fijne Punt Disc + 1 Fiber Tip ( Geen Styluspen inbegrepen)

Meer details

Voorradig

€ 4,92

Datasheet

Soorten stylus pennenDisc Capacitief

Meer informatie

Met deze pack krijgt u ook 1 extra fijne punt disc & 1 Fiber Tip. Let op hier zit geen stylus pen inbegrepen. Dit is een accessoire pack waarbij we de tip en disc als pakket kunnen aanbieden.

Er zijn veel apps beschikbaar voor uw tablet en smartphone. Zo zijn er ook apps die u in staat stellen om te tekenen op uw tablet en smartphone. Er zijn ook apps die het mogelijk maken om geschreven aantekeningen te veranderen naar text, en apps die met kleine details op het scherm werken. Deze werken vaak niet goed wanneer u uw vinger gebruikt om te navigeren. Met de Universele Stylus Pen Precision Disc Capacitief is dit probleem opgelost.


Let op: Veel mensen verwarren deze disc met een beschermkapje dat verwijderd moet worden voordat je de stylus gebruikt. Zonder de disc werkt de styluspen niet. Verwijder deze dus niet.

De Stylus pen is gebruiken op elke touchscreen android of IOS (iPhone/iPad) tablet of smartphone. Het is universeel compatibel met vrijwel alle merken.
 


Merk: DrPhone
Model: SX Pro V6
Extra Tip: Ja
Extra Disc: Ja

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close