Close

Ventilatie- en airconditioningaccessoire

DrPhone AIRX13 – Draagbare Airco - Opladen met USB – Koude lucht met Watermoleculen -Wit

8720118090732

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 49,55

Meer informatie

De nieuwe Airco van DrPhone heeft een Draagbaar ontwerp en een  kleine formaat. In de zomer is dit product de  beste keuze om een lekker koud briesje te krijgen met watermoleculen. Je hoeft gewoon op de schakelaar te drukken om vervolgens  te genieten van de luchtkoeling.

De verwijderbare 310ML Watertank  kan 2,5 uur  worden gebruikt wanneer deze wordt gevuld. Je  kunt de USB-poort van een  mobiele apparaat  zoals laptops gebruiken voor stroomvoorziening. Gebruik de oplader om stroom te leveren via het stopcontact of een mobiele voeding. Deze eenvoudige bediening zorgt voor een comfortabele zomer.

Grote capaciteit, lange werktijd en ideale temperatuur. Deze draagbare luchtkoeler met een afneembaar waterreservoir tot 310 ml kan je binnen 5 seconden afkoelen! Doe wat ijs in het ijsblokje dat we leveren, de verdampende airconditioner kan minstens 8-10 ℃ / 46,4-50 koeler zijn. Vul gewoon wat water, steek de stekker in het stopcontact en geniet van deze persoonlijke ventilator tijdens je werk of chill!

  • Bevochtigend
  • Drie snelheden
  • Sproeifunctie
  • Opladen met USB
  • Ruimtebesparend

Specificaties:

Model: DrPhone AIRX13

Gewicht: 1100 Gram

Maximale Power: 6.3W

Watertank capaciteit: 310ML

Werkende Voltage: 5V – 1A

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

14 andere producten in dezelfde categorie

Close