Close

Ventilatie- en airconditioningaccessoire

DrPhone CLU2 Ventilator met Watermoleculen – Luchtbevochtiger – Opladen met USB – Draagbaar – Wit

8720118772089

Nieuw

€ 24,75

Meer informatie

Tijdens de warme dagen is de DrPhone CLU2 het perfecte product om je voldoende verkoeling te geven. Dit nieuwe product van DrPhone heeft een ontwerp met een dubbele sproeikop , hierdoor wordt het sproeivocht overvloediger en koeler.  De DrPhone CLU2 is uitgerust met een basis om je mobiele telefoon vast te houden, zodat je tijdens het kijken van een film van de koelte kunt genieten. De ventilator is voorzien van een knop LED-logo, hierdoor kun je de snelheid en de spray doormiddel van de knop aanpassen. Bij dit product krijg je ook een USB kabel , hiermee kun je de ventilator opladen.

Bij deze mooie ventilator heb je ook de optie om een briesje te krijgen met verkoelende watermoleculen. Je plaats een waterreservoir op de bovenkant van de ventilator, vervolgens druk je op de onderstaande knop om de mistmodus te activeren/stoppen, Hierna zullen de watermoleculen spuitend op je afkomen.

  • Compact
  • Draagbaar
  • Watermoleculen
  • Opladen met USB

Specificaties:

Merknaam: DrPhone

Materiaal: ABS

Voltage: 5V

Batterij: 2000 mAh lithium-ionbatterij

Gewicht: 217 gram

Inhoud:

1 x draagbare ventilator

1 x USB-kabel

1 x Mobiele telefoon houder

1 x Handleiding

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

14 andere producten in dezelfde categorie

Close